Skocz do zawartości

Wobki by Sobol :)

Rekomendowane odpowiedzi

c01cdfed4eaa5d49med.jpg

Mrówki- na warsztacie jeszcze kilkanaście

cd1a03c8ed9173c9med.jpg

Prototyp malowania strzebelki, korpus 6cm z balsy,

6200871a2062d848med.jpg

ae1703b378d171bbmed.jpg

6cm, balsa,

dcc2b258020abda6med.jpg

6e2bf9abe6afae9bmed.jpg

e663132bf5fd8570med.jpg

5cm DR'ki

62159b63184177c5med.jpg

Wygląda na to, że dobrze Ci się Jack-iem współpracuje bo robisz łowne wobki... wczoraj 4 kontakty z kropkiem, dzisiaj jeden i Seba jednego. Podlaskie kropi lubią Twoje drewienka.. 

Jacka sącze olazjonalnie więc to nie jego zasługa ;-) gdybym za każdym razem miał go sączyć to w alkoholizm bym popadł ;-) Cieszę się że wobki działaja. W sumie po to je robię żeby łowily rybki.

Seba, wpadaj po robocie któregoś razu to coś sobie wybierzesz :-)

Piotrek, wszystkie wobki robiłem pływające :-)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Cieszę się że wobki łowią :)

Mimo że znowu mam mało czasu bo praca pochłonęła mnie na maxa ( :lol: ) to wieczorami strugam w miarę możliwości. W przygotowaniu wciąż mrówy na już prawie "smużakowy" sezon, ale i coś na kropka się znajdzie :)

Edytowane przez sobol18

• 7 miesięcy temu...

c82296b9d1773118gen.jpg

1 stycznia już tuż tuż... Woblerowa klasyka jak co roku. Przygotowania w toku na ile czas pozwala. Zdjęcie z przed 5 dni. Większość korpusów już zaokrąglona i gotowa do zadrutowania. Z czasem będę wrzucał nowe fotki i postępy.

Edytowane przez sobol18
  • Like 3

• 2 miesiące temu...

Znowu długo mi zeszło z wykończeniem pstrągówek ale dzisiaj 20 sztuk już ustawionych. Pierwsze stadko malowane na pstrążka z delikatnie pomarańczowym brzuszkiem. Kolorek jak i model sprawdził się dobrze już w tamtym roku na podlaskich rzeczkach. Aha :) Długość 7 cm, na granicy pływalności.

4d16b18169d35b99gen.jpg

d9a82239c03eec30gen.jpg

abb7957142127968gen.jpg

PS. Podziękowania dla Wila (Łukasza) za użyczenie aerografu na podmalowanie grzbiecików :)

Edytowane przez sobol18
  • Like 4

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...