Squidward Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Chciałem was zapytać, czy na aukcjach można spotkać podróbki okularów? Ja akurat jestem zainteresowany kupnem Maui Jim Peahi hcl bronze. Jeżeli istnieją podróby, jak rozróżnić, które są oryginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) oczywiście że można. podrabiają wszystko. w wielu przypadkach nie jesteś w stanie rozróżnić. kupuj u dealera czy tez optyka. na oczach nie warto oszczędzać. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Można sprawdzić oryginalność w salonie optycznym... co do podróbek .....no cóż jak chcesz kupić markowe okulary za 20% ich wartości to na 99% podróbka ...trzeba kierować się zdrowym rozsądkiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tak jak już kiedyś pisałem kupiłem WX na eBay za chyba 13 euro,po rozpakowaniu przesyłki byłem w szoku,zestaw zawierał pasek,z logo Wx,szmatk,specjalną nakładkę,wszystko jak należy.Moje wątpliwości rozwiał zakład optyczny gdzie sprawdzili szkła i lipa ,dobra podróba???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jak to mówią, tanie mięso psi jedzą.To tak jak ze złotymi kolczykami u cygana.K ollegaAndklim wie o czym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jak to mówią, tanie mięso psi jedzą.To tak jak ze złotymi kolczykami u cygana.Kolega Andklim wie o czym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Tak jak już kiedyś pisałem kupiłem WX na eBay za chyba 13 euro,po rozpakowaniu przesyłki byłem w szoku,zestaw zawierał pasek,z logo Wx,szmatk,specjalną nakładkę,wszystko jak należy.Moje wątpliwości rozwiał zakład optyczny gdzie sprawdzili szkła i lipa ,dobra podróba W "szkłach" WX są numery,to też podrobili?Pytam z ciekawości. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 http://www.raysno.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Polarized&x=34&y=19 Podpinam się pod wątek , na ile autentyczna może byćta stronka , bo okleye wychodziłyby po 60zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jak to mówią, tanie mięso psi jedzą.To tak jak ze złotymi kolczykami u cygana.Kolega Andklim wie o czym mówię.To tak jak z silnikami Józek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) To tak jak z silnikami Józek To akurat takiego przełożenia nie ma, bo okulary to Twoje oczy, natomiast czy wozisz dupsko amerykańcem np.chrysler czy wolvo np.chińczyk nie ma znaczenia, przynajmniej dla mnie.Jak się źle z tym czujesz, no cóż, nic na to nie poradzę. Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 W "szkłach" WX są numery,to też podrobili?Pytam z ciekawości.Jest na szkłach WX+S???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Czyli model Gravity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekw72 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wszystko podrabiają. Akurat przy okularach nie szukałbym okazji tylko pewnego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Przy każdej okazji warto się dwa razy zastanowić czy warto z niej korzystać. Jeśli chce się mieć coś dobrego to warto zawsze sobie przeanalizować stosunek ceny do jakości i jeszcze porównać z ceną rynkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Trzeba być czujnym, okazje to rzadkość. Dziś udałem się w podróż (ponad 60km) po odbiór Maui Jim w okazyjnej cenie - opłaciło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 I jak to rozponałeś że oryginał....? Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Była ze mną znajoma, prowadzi salon optyczny PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Była ze mną znajoma, prowadzi salon optyczny PozdrawiamTomekAha... A jak Ona to poznała możesz zdradzić.? Chodzi właśnie o maui Jim Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 2 Lutego 2018 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie pytałem, mam do niej zaufanie. Jeśli bardzo zżera Cię ciekawość, mogę zrobić szczegółowe zdjęcia okularów i przesłać je Tobie. Jeśli to nie wystarczy mogę je wysłać, sprawdzisz, ocenisz i odeślesz.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Nie pytałem, mam do niej zaufanie. Jeśli bardzo zżera Cię ciekawość, mogę zrobić szczegółowe zdjęcia okularów i przesłać je Tobie. Jeśli to nie wystarczy mogę je wysłać, sprawdzisz, ocenisz i odeślesz.PozdrawiamTomekOwszem ciekawość mnie zżera... Nie zrozum mnie źle... Zdjęcia mi nic nie przydadzą... Ja nie sprawdzę nie znam się... Ale mam nadzieję że powiesz mi na co zwracać uwagę... Skoro da się to zrobić... Wiec zapytaj proszę jeśli to nie problem . Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 2 Lutego 2018 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Tak mniej więcej wyglądają, jest to model Black Coral Bronze Edytowane 2 Lutego 2018 przez xeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Hcl bronze? Słuchaj a z tym zapytaniem znajomej moja prośba jest poważna... Jak by powiedziała po czym poznała będę wdzięczny.. Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tomciu najlepiej kupic u pewnych zrodel. O jakie konkretnie okularki Ci chodzi. Moze cos bede wstanie pomoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Głównie o maui Jim właśnie... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Rozumiem. Jaki konkretnie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi