Skocz do zawartości

Oryginalność okularów

Squidward

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak już kiedyś pisałem kupiłem WX na eBay za chyba 13 euro,po rozpakowaniu przesyłki byłem w szoku,zestaw zawierał pasek,z logo Wx,szmatk,specjalną nakładkę,wszystko jak należy.Moje wątpliwości rozwiał zakład optyczny gdzie sprawdzili szkła i lipa ,dobra podróba????

• Like 1

Tak jak już kiedyś pisałem kupiłem WX na eBay za chyba 13 euro,po rozpakowaniu przesyłki byłem w szoku,zestaw zawierał pasek,z logo Wx,szmatk,specjalną nakładkę,wszystko jak należy.Moje wątpliwości rozwiał zakład optyczny gdzie sprawdzili szkła i lipa ,dobra podróba

W "szkłach" WX są numery,to też podrobili?Pytam z ciekawości.

Edytowane przez Sebalos

To tak jak z silnikami Józek ;) :P :D :ph34r:

To akurat takiego przełożenia nie ma, bo okulary to Twoje oczy, natomiast czy wozisz dupsko amerykańcem np.chrysler czy wolvo np.chińczyk nie ma znaczenia, przynajmniej dla mnie.Jak się źle z tym czujesz, no cóż, nic na to nie poradzę. Edytowane przez Jozi

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Nie pytałem, mam do niej zaufanie. Jeśli bardzo zżera Cię ciekawość, mogę zrobić szczegółowe zdjęcia okularów i przesłać je Tobie. Jeśli to nie wystarczy mogę je wysłać, sprawdzisz, ocenisz i odeślesz.

Pozdrawiam

Tomek

Owszem ciekawość mnie zżera... Nie zrozum mnie źle... Zdjęcia mi nic nie przydadzą... Ja nie sprawdzę nie znam się... Ale mam nadzieję że powiesz mi na co zwracać uwagę... Skoro da się to zrobić... Wiec zapytaj proszę jeśli to nie problem .

Pozdrawiam, Tomasz eS

Edytowane przez Tomasz eS