zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tak generalnie... Mam 2 pary Stone Crushers... Tyle że ich akurat jestem pewny ze względu na to gdzie je kupiłem ... Pytam tak na przyszłość... Bo podobaja mi się i bym coś uzupełnił Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie ma sprawy. Gdybys byl zdecydowany na zakup to sie ze mna wczesniej skontaktuj. Ja zamawiam bezposrednio od Maui Jim wiec nie ma mowy o podrobach. No i mam mozliwosc zakupu z obnizka wiec moze pomoge zaoszczedzic grosik lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 O widzisz... A może same szkła da się załatwić do Stone Crushers Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie. Cale okulary. Bez korekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi