Skocz do zawartości
  • 0

Nowy moderator na jerkbait.pl - dział Lurebuilding

admin

Pytanie

Witam,

Jest mi bardzo miło poinformować, i?ź do grona moderator?łw jerkbait.pl dołączył jeden z naszych U?źytkownik?łw - Sławek. Sławek będzie piastował na ortalu r?łwnie?ź nową rolę. Podjąłem decyzję o wprowadzeniu tzw. lider?łw obszarowych, kt?łrych rolą będzie opieka, rozw?łj oraz bezpośredni kontakt z forumowiczami w ramach powierzonych im działom. Dzisiaj w ramach zapowiedzi nominuję Sławka na lidera działu LUREBUILDING.

Sławek towarzyszy nam praktycznie od samego początku istnienia portalu. Wielokrotnie mieliśmy okazję poznać jego umiejętności zar?łwno wędkarskie jak i w zakresie tworzenia wobler?łw. Nad ich konstrukcją, tworzeniem kolejnych modeli spędził ogromną ilość czasu ciesząc nas przynętami niezwykle skutecznymi. Jestem przekonany, ?źe Sławek wniesie na nasze forum wiele nowych pomysł?łw jednocześnie swoją wiedzą będzie dzielił się z forumowiczami.

Niniejszym jest mi bardzo miło zaprosić Sławka do grona moderator?łw. W imieniu własnym oraz pozostałych koleg?łw z Team jerkbait.pl, trzymam za Sławka kciuki i ?źyczę Mu wielu sukces?łw w prowadzeniu działu!

Pozdrawiam

Remek

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jako moderator, przy wykonywaniu swoich zadań, staraj się jak mo?źesz, by nie być stronniczym. Gratuluje awansu :D

Od 8 lat pracuję w miejscu gdzie o stronniczość bardzo łatwo. Wcią?ź nowi ludzie z kt?łrymi się spotykam (styczność mam przez p?łł roku lub rok), nie potrafią odpowiedzieć po kt?łrej stronie się osobiście opowiadam. Wiedza jest jedna i nie jest stronnicza. Poglądy są r?ł?źne ale o nich nigdy nie dyskutuję :D

Ale obiecuję, ?źe będę czujny :D