Kubanczyk Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Paavo główka 3g + mała guma 6cm... jakie 12g? guma waży mniej od tej główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Paavo główka 3g + mała guma 6cm... jakie 12g? guma waży mniej od tej główkiNom kapuje i co Tatulą tym rzucasz ...bo moja Tatula poniżej 7g to nie bardzo chce gadać nawet na hybrydowych łożyskach i szklanym kiju...jakiś fenomen...mam jeszcze Curado 51E i zaczyna gadać dopiero od 4g+paproch...musisz chyba wszystkim wyjawić tajemnicę jak Ty to robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja mam curado 101 zaczyna gadać od 4 gram,stary ale jary multik i made in Japan???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubanczyk Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Może nie uwierzysz xD ale mam kijek Savage Gear <60g 198cm i rzuca na jakieś dobre 20mwierz lub nie mogę nagrać film xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Może nie uwierzysz xD ale mam kijek Savage Gear <60g 198cm i rzuca na jakieś dobre 20mwierz lub nie mogę nagrać film xDA co to za kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ps.Marioo próbuj z tą tatula jak coś pójdzie nie tak to może razem damy rade go złożyć ????.Dziękuję za propozycję,muszę tylko kupić jakiś fajny zestaw narzędzi i do ataku????????Dużo tych narzędzi nie będzie potrzebne ????Klucz 10 jak się nie mylę i dwa śrubokręty pędzel i jakiś smar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 PS kolo tatulką elegancko rzucam już mała gumką z główką 3g niżej mi nie potrzeba wiec daje rade multikJeżeli tak jest to ok , ja tak lekko nie wędkuje to za lekko jak dla mnie ????.Mój ul zaczyna się od główki 8 gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Dziękuję za propozycję,muszę tylko kupić jakiś fajny zestaw narzędzi i do ataku????????Dużo tych narzędzi nie będzie potrzebne ????Klucz 10 jak się nie mylę i dwa śrubokręty pędzel , jakiś smar..... i pewnie z dwa piwka ))))) Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 HEHE no czemu nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 A co u nich kupowałeś,łoźyska do wózka widłowego?Łożyska do multika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja mam curado 101 zaczyna gadać od 4 gram,stary ale jary multik i made in Japan????curado to marka.one są do tej pory nie tylko jare ale bardzo jare.taka tatula to do pięt a raczej do wodzika mu niedorasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 curado to marka.one są do tej pory nie tylko jare ale bardzo jare.taka tatula to do pięt a raczej do wodzika mu niedorastano nie wiem kolego,curado owszem jest fajny ale ja jak narazie widze to zupelnie odwrotnie,tatuli za te pieniadze nikt nie podskoczypoza tym tatula w porownaniu z curado jest naprawde na czasie,narazie jestem naprawde mile zaskoczony daiwa tatula i mysle ze jeszcze dlugo to sie nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Mi chodzi o co innego.jak tatula będzie miała tyle lat co obecnie kręcące curado, calcuta,czy skorpion to tylko będzie młynkiem na pokaz jak czym się kiedyś łowiło chyba że ze 2 razy pół bebechów się wymieni.dam głupi przykład - pierwsza pralka automatyczna prała u mnie 22 lata.teraz po upływie 20 lat od wyrzucenia tamtej (sprawnej) mam już na wykończeniu 3.a młynki mam i zpoczątku 80 i każdy sprawny w 100 procentach a że porysowane i miejscami brak farby.mi to nie przeszkadza.za 10 lat napisz jak ta tatula się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 to nie jest regula,tak samo japan czy thailandjesli cos jest solidnie zrobione to bedzie dzialac niezaleznie od miejsca producentanie wyobrazam sobie jakiegokolwiek sprzetu wedkarskiego dluzej jak pare lat wiec o tatule sie nie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam Każdym multikiem można rzucać tylko długość można wydłużać bardzo cienka plecionką lub żyłką .Polecam jednak FluoroCarbon Krepton .Łowie nim już 2 sezony na lekko z mulika ABU REVO LT leci bardzo daleko i bez obawy brody .polecam .Co do łożysk nie wymienia na inne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Trochę ciężko porównać Revo Lt z Tatulą...gdzie szpula tego pierwszego waży 60% najlżejszej szpuli do Tatuli,co do łożysk to jedne multiki mają orginalnie lepsze lub grosze łożyska,w Tatuli wymieniłem bo były słabiutkie,zwłaszcza po wypłukaniu smaru i zalaniu oliwką HS Ultra Light...chrzęściły i chrupały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zakupiłem nowa Tatule 103 JDM rynek.Pojechała od razu do serwisu Jelenia do endriu .Chodzi po servisie jak masełko skąpo dają smaru ostatnio.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Odświeżę temat,doszliście do tego co się działa z tą przekładnią?Co udało się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 w tatuli ,zreszta nie tylko,czesto tez potrafia rzezic idle gears,czyli te plastikowe kolka zebate,wtedy wydaje sie ze to przekladnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zakupiłem nowa Tatule 103 JDM rynek.Pojechała od razu do serwisu Jelenia do endriu .Chodzi po servisie jak masełko skąpo dają smaru ostatnio....Moją również przed użyciem smarowałem (sucha).Tatula daje takie szumiące odgłosy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi