Skocz do zawartości

Nowy moderator na jerkbait.pl - dział Lurebuilding

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jest mi bardzo miło poinformować, iż do grona moderatorów jerkbait.pl dołączył jeden z naszych Użytkowników - Sławek. Sławek będzie piastował na portalu również nową rolę. Podjąłem decyzję o wprowadzeniu tzw. liderów obszarowych, których rolą będzie opieka, rozwój oraz bezpośredni kontakt z forumowiczami w ramach powierzonych im działom. Dzisiaj w ramach zapowiedzi nominuję Sławka na lidera działu LUREBUILDING.

Sławek towarzyszy nam praktycznie od samego początku istnienia portalu. Wielokrotnie mieliśmy okazję poznać jego umiejętności zarówno wędkarskie jak i w zakresie tworzenia woblerów. Nad ich konstrukcją, tworzeniem kolejnych modeli spędził ogromną ilość czasu ciesząc nas przynętami niezwykle skutecznymi. Jestem przekonany, że Sławek wniesie na nasze forum wiele nowych pomysłów jednocześnie swoją wiedzą będzie dzielił się z forumowiczami.

Niniejszym jest mi bardzo miło zaprosić Sławka do grona moderatorów. W imieniu własnym oraz pozostałych kolegów z Team jerkbait.pl, trzymam za Sławka kciuki i życzę Mu wielu sukcesów w prowadzeniu działu!

Komentarze: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17905&am p;am p;am p;am p;start=0&

Pozdrawiam

Remek