Skocz do zawartości

Tatuaż wędkarski

guciolucky

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny wątek, ja od dłuższego czasu zbieram się żeby zrobić taki tatuaż ale coś w stylu biomechanicznej ryby. W sieci niewiele takich motywów nawet w postaci rysunków.

Ja też interesuję się biomechaniką,tylko nie każdy ci zrobi taką dziarę i tu jest problem.Jak znajdziesz kogoś daj mi znać proszę. PS super temat???? Edytowane przez Marioo

Ja też interesuję się biomechaniką,tylko nie każdy ci zrobi taką dziarę i tu jest problem.Jak znajdziesz kogoś daj mi znać proszę. PS super temat????

Tatuatorow jest kilku w kraju, którzy są w stanie ładnie wykonać taki wzór. Sami mogą zrobić w sumie projekt jednak każdy ma swój charakterystyczny styl. Ja ten temat ciagle odkładam na pozniej bo zawsze jakies wazniejsze wydatki się pojawiają. Problemem są często dość odległe terminy i 4 cyfrowe kwoty za sesje :-) no ale jak wiadomo lepiej zrobić raz a dobrze :-D

• Like 1

Bez wątpienia oszczędność na jakości w przypadku tatuażu nie ma najmniejszego sensu. Ja szukam bardziej rozwiązania, chciał bym klenia w akcji ale żeby żył na skórze a nie wyglądał jak rycina w książce. Jak już znajdę odpowiednią akcję i rozmieszczenie planu to reszta nie jest problemem. Polscy fachowcy są naprawdę specjalistami i w każdy chyba mieście jest kliku artystów światowego formatu.

• Like 3

Bez wątpienia oszczędność na jakości w przypadku tatuażu nie ma najmniejszego sensu. Ja szukam bardziej rozwiązania, chciał bym klenia w akcji ale żeby żył na skórze a nie wyglądał jak rycina w książce. Jak już znajdę odpowiednią akcję i rozmieszczenie planu to reszta nie jest problemem. Polscy fachowcy są naprawdę specjalistami i w każdy chyba mieście jest kliku artystów światowego formatu....Może i są fachowcy tylko nie każdy lubi robić biomech.np.jest w Warszawie SZKLARZ kocha komiksy,gwiezdne wojny i takie tam klimaty,a jak z nim rozmawiałem to powiedział"wszystko wykonam,a do biomechaniki muszę się zmuszać"to oczywista sprawa,że wykona na pół gwizdka.

Bez wątpienia oszczędność na jakości w przypadku tatuażu nie ma najmniejszego sensu. Ja szukam bardziej rozwiązania, chciał bym klenia w akcji ale żeby żył na skórze a nie wyglądał jak rycina w książce. Jak już znajdę odpowiednią akcję i rozmieszczenie planu to reszta nie jest problemem. Polscy fachowcy są naprawdę specjalistami i w każdy chyba mieście jest kliku artystów światowego formatu.

Masz świetnego w Olsztynie i do tego niezły wędkarz okoniowy - Krzysztof Prychotko.

Żeby "żył" na skórze to zdecydowanie tatuaż 3d :)

Wątek jak zwykle zdryfował w sttronę offtopu.

A szkoda, bo jest bardzo ciekawy. Temat chodzi za mną już jakiś czas. W planie jest klatka z lewej strony, obojczyk i lewe ramię (do wysokości "krótkiego rękawka") ewentualnie jeszcze łydki.

Te wkurzone ryby od SG

https://www.google.pl/search?q=savage+gear+fish&espv=2&biw=1366&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjctaX4iLvNAhVElSwKHaOAC04Q_AUIBigB#imgrc=_

Wydają się być ciekawym punktem wyjścia...A co potem? ;)

Reszta pewnie w rękach tatuatora, który by zaproponował coś indywidualnego. Jeśli dojdzie do nakłuwania, to chyba zdecyduję się na artystę, jakiego mam w swoim mieście, a do którego ludziska zjeżdżają z całej Polski i zza granicy, a w kolejce na sesję czeka się nawet kilka miesięcy:

https://www.facebook.com/LenuTattoo/photos

• Like 1

U Andrzeja mam akurat spędzone ok. 20 godz. na fotelu. Świetny artysta i super człowiek. Zazdroszczę ze masz tak blisko. Przez jakiś czas nie pracował z powodu choroby ale chyba już wrócił.

Słyszałem o chorobie. Na szczęście jakiś czas temu wrócił do pracy. Najpierw kończył rozpoczęte i niedokończone prace (min. mojemu koledze), a od jakiegoś czasu wiem, że przyjmuje nowe zlecenia. Chętnych nie brakuje... Od pewnego czasu tatuuje też jego syn, Krystian.

Pochwal się pracami Andrzeja!

Widzę, że specjalizuje się w szeroko pojętych "czachach", ale patrząc na poziom prac, myślę, że i taki wędkarski wątek udźwignął w jakimś ciekawym dziele...