Kamil Z. Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 A mogę prosić namiary?Pytasz o Alien Tatoo? Jest 2 posty wyżej odnośnik do stronki na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem "wydziarania" pstrąga na ręce, ale nie znalazłem jeszcze "tego" wzoru, widzieliście może jakieś z efektem "WOW" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem "wydziarania" pstrąga na ręce, ale nie znalazłem jeszcze "tego" wzoru, widzieliście może jakieś z efektem "WOW" ? Myślę, że to "wow" dla każdego może oznaczać coś innego https://www.google.pl/search?q=trout+tattoo&espv=2&biw=1366&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_7Zn1xrvNAhVE1iwKHWVPAgEQ_AUIBigB#imgrc=_ Myślę, że w porządnym studiu, tatuator zaproponuje coś swojego, wykonując jakiś projekt uwzględniający Twoje sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Kamil "góglownice' przejrzałem i wiem że każdy szuka czegoś innego właśnie o te sugestie mi chodzi - żeby mieć co pokazać i przedstawić swoją wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Fajny temat. Pytanie do kolegów z Olsztyna: działa tam jeszcze taki pan o ksywie " Bazyl"? Siedziałem u niego na fotelu ale to było kupe lat temu. Dziarka została do dzisiaj bez większego uszczerbku na jakości? Pamiętam też , że interesował się wędkarstwem oraz robieniem noży. Sympatyczny koleś, tatuażysta też dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Mój kropek Chciałem klasycznie odcienie szarości, ale skusiłem się jeszcze na troche białego tuszu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Na lewej stopie Nike , na prawej St.Croix - będzie szał w Kubotach w Mielnie Co do samych wzorów to kopiowanie nie jest fajne , jednak jest cała masa fajnych do obejrzenia - wystarczy w wyszukiwarce wpisać ''fishing tattoo'' i jest co podziwiać.Mimo wszystko nie jest to mój ulubiony motyw , ale zdarzają się fajne - sprawa gustu Edytowane 25 Października 2016 przez Szymon82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Polecam obejrzeć dot worki Kamila Czapigi. Wysłane z daiwy caldi za pomocą kija stC LXS610MLXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 DAWIDspinn - widziałem na Fb, nawet fajny zważywszy, że nie lubię tatuaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dzięki ja chyba polubiłem bo już myślę o następnym Choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 U mnie to by się skończyło rozwodem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Polecam swoje usługi Fajnie można oddać pasję oraz dodatkowo kilka innych kwestii ( co by żonę zadowolić na ten przykład) i stworzyć fajną kompozycję. Jeżeli komuś podobają się takie "klimaty" oczywiście..Dla JB znizka oczywiście! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Już wchodzę na stronę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dzięki ja chyba polubiłem bo już myślę o następnym Choroba 100%na jednym się nie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Znalazłem ostatnio takie rysunki, wiele jest fajnych tatuaży ale mało takich gdzie scena choć trochę żyje Edytowane 26 Października 2016 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Teraz dobry "dziabaka" zrobi Ci tatu z dowolnej fotki, więc nie musisz szukać rysunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Tylko skąd ja fotkę wezmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Obyś jej wcale nie znalazł i pozostał w takim stanie jak jesteś dzisiaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Może i ja się nie znam, ale ten tatuaż jest beznadziejny Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Artech 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Znasz się najwidoczniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tatuaze bywaja rozne...wedkarskie i niewedkarskie. Karpi nie lowie, ale TAKI wrazenie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 "kłade sie na brzuchu i krzycze tarło tarło tarło " swoją drogą fajny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Artech bez dwóch zdań, znasz się!Ja chyba tez???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Znasz się najwidoczniej Całe szczęście bo już myślałem, że się chwalisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi