miramar69 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 9 Grudnia 2016 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 to chyba najstarszy "TATU" wędkarski 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Jedyny prawilny.Artur ja to wędkarskiego broń Boże. Lubię dziarki ale ta tematyka zupełnie mi nie leży. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 U mnie wyladowala taka rybka na reku: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 U mnie wyladowala taka rybka na reku: Szablon z kartonu + niebieski spray ? Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Trochę inną metoda robione ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) jesli dobry tatuator, to ten ktorego znam:https://www.google.es/search?q=piotr+deadi+dedel&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi0ztyz8pfTAhVBRyYKHcEFCT4QsAQILA&biw=1525&bih=734dla mnie osobiscie ,najlepszy w PL Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez didi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) https://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.fishingfury.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F11%2Fpike-tattoo.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.fishingfury.com%2Ftags%2Ftattoos%2F&docid=LO6Dk4i50z71-M&tbnid=Zf5gbKyVYU_JSM%3A&vet=10ahUKEwiq25PYi5jTAhXKPxQKHYdjDug4yAEQMwgbKBkwGQ..i&w=612&h=612&client=ms-android-om-lge&bih=574&biw=360&q=tattoo%20fishing&ved=0ahUKEwiq25PYi5jTAhXKPxQKHYdjDug4yAEQMwgbKBkwGQ&iact=mrc&uact=8Szczupak w krzaczorach....???? Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 jesli dobry tatuator, to ten ktorego znam:https://www.google.es/search?q=piotr+deadi+dedel&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi0ztyz8pfTAhVBRyYKHcEFCT4QsAQILA&biw=1525&bih=734dla mnie osobiscie ,najlepszy w PL Dobrze że napisałeś że dla ciebie najlepszy jest dobry ale w PL jest naprawdę wysoki poziom i jest sporo równie dobrych tatuatorów. Ale ocena poszczególnych prac może być dla każdego inna ( ja np. nie lubię old schoola ), chociaż to czy ktoś prezentuje wysoki poziom określi każdy kto chociaż trochę interesuje się tatuażem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) https://www.google.pl/search?q=fish+celtic+tattoo&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNuIL7yJzTAhVLlSwKHfbbCBUQ_AUICCgB&biw=1366&bih=589 Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez turkucpodjadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 To Twoje lub jakiejś bliskiej ci osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 znajomi z googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 ...jak znajomi to ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 U mnie wyladowala taka rybka na reku: Fajnie to wyszło. Niby wzór prosty do zrobienia ale akcent polinezyjski zaznaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jako, że rozpoczęliśmy nowy sezon na łososiowate, wjechał u mnie taki temacik. Zdjęcie tatoo świeżynka, właśnie się goi 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jako, że rozpoczęliśmy nowy sezon na łososiowate, wjechał u mnie taki temacik. Zdjęcie tatoo świeżynka, właśnie się goi dziaba.jpg Super Z ciekawości dużo pln za takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Też myślę nad czymś podobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Hej ja zapłacilem 700 pln. Ogolnie za przedramie w warszawskich warunkach do tysiąca pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Bardzo fajna dziarka,duży plus za mega dopracowany wobek oraz tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dopiero fajnie bedzie wygladac po wygojeniu. Zdjecie jest świerzutkiej dziary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Powinien nawet lepiej wygladac bo zejdą te biele.Zresztą fotka nigdy nie oddaje tego co tatuator namalowal.Wazne zebys ty byl zadowolony.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Biały bolał najbardziej co ? ???? Mogłeś zrobić na pojedynczych hakach ale przynajmniej dobrze ze bezzadziory ???? Edytowane 12 Stycznia 2018 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bialy boli bo jest na koncu .. nie dlatego że jest bialy???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tak biały troche szczypał ???? Bezzadziory byc musialy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Bardzo fajny! Super wzór i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi