PILOT Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Widziałem kiedyś jak ktoś miał szczupaka na nodze i fanie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja mam takiego Sandacza dwie sesje po 6 godzin, sporo cieniowania w okolicach żeber delikatnie dało się we znaki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Hubert robiles moze w Slayerze? Cos mi sie kojarzy ta dziarka. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez bartuch5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Tak, robiłem w Slayerze. Autorem jest Milan. Wcześniej inne robiłem u Daniela, ale po tym już wiem że kolejne będzie kontynuować Milan. Polecam z pełną odpowiedzialnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Tak mi sie wlasnie wydawalo. Znam to studio. Bylem u Daniela. Fajny maja klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Stary, ale jeszcze kolor trzyma.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Kolejna rybka na ciele, temat nie do zatrzymania Genialny sezon uczczony 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nie widać opalizacji... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) To i ja pochwalę się nowym nabytkiem Edytowane 8 Marca 2019 przez wyjec 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Groźnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 ???? żeby podkreślić wyrazistość oko poszło w kolor ???? kolejny projekt chyba rapa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Tomek, coraz mniej miejsca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Racja ???? zawsze mogę mady sobie namalować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 U mnie szczupaki też zaczęły już tarło! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Zauważyłem ale nie chciało mi się zdjęcia wycinać żeby co niektórzy też jakąś radość w życiu mieli ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Nie wędkarski ale zajefajne https://www.youtube.com/embed/9BVXew9OhQk" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 ...u jednego Szweda widziałem tatuaż okonia na dłoni wykonany tak zmyślnie że jak ruszał dłonią to okoń na tatuażu ruszał płetwą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Hardcore na stope 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 ...u jednego Szweda widziałem tatuaż okonia na dłoni wykonany tak zmyślnie że jak ruszał dłonią to okoń na tatuażu ruszał płetwą Trzeba było fotkę walnąć Jacuś fajnie wygląda ale drastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Gdyby ktos byl ciekawy jak wygladaja moje prace to zapraszam na instagram.Witold Fudalahttps://deskgram.net/witoldfudala Edytowane 19 Marca 2019 przez Negra 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Super prace, bardzo realistyczne zwierzaki, pozwoliłem sobie zajrzeć. Robiłeś jakieś wędkarskie? Edytowane 19 Marca 2019 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Dziekuje. Wedkarskich jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Naprawdę fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) U mnie w styczniu na przedramieniu pojawił się pstrąg A od marca „lecimy” z rzeką, która będzie przechodziła w piękne Tatry Jeszcze 2 sesje i całe prawe ramie będzie „zamalowane” Edytowane 22 Marca 2019 przez Żbiku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 No, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi