Waci Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 @Irku. Dzięki za informację. Pewnie lepiej w omotkach zastosować nici nieco jaśniejsze które pod lakierem osiągną właściwy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 @Waci,oczywiście tak będzie najlepiej. Jak będziesz miał możliwość to wpadnij do pracowni. Mam blank na którym są nawinięte i polakierowane wszystkie dostępne kolory nici nylonowych Gudebroda, zarówno bez jak i z preserverem. Daje to możliwośc dokładnego dobrania koloru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Racja! @Irku, to ja też wpadne, bez zaproszenia, z aparatem hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Serdeczne dzięki za zaproszenie choć nie jestem w stanie określić kiedy będę się mógł pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM80 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Przeczytałem i jestem pod wrażeniem. Jeśli ta wędka jest tak udana i w tak przystępnej cenie, to czy można ją zamówić i kupić? Przymierzam się do kupna nowego kija, którym mam zamiar łowić na Slidera 10 i 12 (tonące) oraz tonącego Jacka 18 i myślałem o HM-ie dragona (raczej 69 niż 80), ale może to byłby lepszy wybór? Proszę o rady.PSMam kołowrotek Okumę VS Baitcaster, dobra jest do tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=172240 msg_172240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi