rózgaś Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Wakacje idą, młodzi chcą zarobić. Może ktoś ma chętnego syna, brata, kumpla kogokolwiek uczciwego i pracowitego. Potrzebne prawko kat. B i chęci które można zamienić na kasiorę. Zarobki średnio 150-200 zeta/dniówka. Niestety ja znam większość próźniaków i za marne 2 stówki próżniak z domu dupy nie ruszy. Ja mam tylko jeden łeb i sam nie ogarnę. Chodzi i malowanie pojemników na mieście. Samochód dam, materiały dam, pomogę, nauczę tylko robić:-) Szczegóły priv.Terminy, godziny dowolne - ze dwa trzy dni w tygodniu jest git. Nie trza do Anglii jechać. Można malować z kumplem, moi koledzy malują z dziwczynami, żonami. kto jak lubi heheh Edytowane 18 Czerwca 2016 przez rózgaś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 200,00 zł dniówki za 8h, 10h i 12h pracy to różne 200,00 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dodaj ew mandat za parkowanie jak nie ma wjazdu lub miejsca...i po dochodach. Kumpel miał dostawy na Stare Miasto i zwrot za połowę wystawionych mandatów-zrezygnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Analitycy biznesowi hehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi