Zander Hunter Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam koleg?łw ,czy mo?źe ktoś z Was miał w ręku takie patykiMo?źe ktoś łowił?1 Provoker Rods 60-100 g częśc 1 długość 1.90 m2 One2 Rods 50-100 g cześć 1 1 .90 m3 Seducer Rods 70-120 g część 1 1.90 m Z g?łry dzięki za opinie Pozdr, ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 http://www.itt-international.com/rods_deu.htmlabsolutnie porownywalne ze starymi kijami bertusa ze stajni ultimate ... z tym, ze chyba troche bardziej mniej budzetowe ale z charakterystyki sa takie same i to z tego samego powodu co zawsze ... to wedki w stylu bertusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Nabyłem ostatnio provokera 190mcm 40-80 gram w Raven w promocji za 200 zeta. Na sucho bardzo przyjemna akcja. Sądzę, ?źe będzie się ładował od 30 gram. I fajny bajerek. Foregrip dokręcany z clickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nabyłem ostatnio provokera 190mcm 40-80 gram w Raven w promocji za 200 zeta. Na sucho bardzo przyjemna akcja. Sądzę, ?źe będzie się ładował od 30 gram. I fajny bajerek. Foregrip dokręcany z clickiem. taaaa bardzo fajny - starfish bylo juz o tym fore parenascie dni temu paru koleg?ł zastanawiało się jak to skleić do kupy mam nadzieję, ?źe Tobie takie rady potrzebne nie będą ... za czas jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 No było. Ale to Shmano.Miałem kiedyś technium i z rękojeści drewniane drzazgi wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Koledzy czy mo?źe kt?łryś z Was napisać jaką pracą się charakteryzują?Chodzi mi o ugięcie pod rybką.A mo?źe to patyk kt?łry się nie gnie i wszystko z niego spada?Cię?źko znale?źć kijek cast o c.w. do 120 gr ktory ładnie pracuje pod rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Czy szukasz propozycji tylko od Bertusa,czy te?ź mo?źe rozwa?źasz kije innej firmy,je?źeli tak to ile chcesz wydać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie nie to nie poszukiwania kija tylkozebranie opinii o bertusie.Wedki te kiedyś były drogie a teraz za 2 3 stewki mo?źna je mieć.Cena kusi a opinie wcześniejszych produkt?łw były całkiem dobre. pzdrZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Koledzy czy mo?źe kt?łryś z Was napisać jaką pracą się charakteryzują?Chodzi mi o ugięcie pod rybką.to z reguly zalezy od wielkosci rybki ps. kije bertusa to mod-fast wpadajacy w regular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam koleg?łw ,czy mo?źe ktoś z Was miał w ręku takie patykiMo?źe ktoś łowił?1 Provoker Rods 60-100 g częśc 1 długość 1.90 m2 One2 Rods 50-100 g cześć 1 1 .90 m3 Seducer Rods 70-120 g część 1 1.90 m Z g?łry dzięki za opinie Pozdr, ZH Odświerze troszkę temacik szczeg?łlnie jeśli chodzi o kijek w pozycji 2 : one2 rods 50-100gr rozumiem ze to kijek w castingu ? Ostatnio przeszperalem trochę zasoby internetu i pozycje o podobnych właściwościach to jedynie St. Croix pm66mhf - ale to po przeczytaniu wypowiedzi na forum okazuje się pozycja trochę nie do końca trafioną. Jeszcze alternatywa mo?źe chyba być Dragon Guide Select Skinner Cast lub ITT 625 lub ITT 627 i to chyba jedyny katalog Castingow do jerk?łw o słusznej wadze do 100 gr .Być mo?źe najlepszym wyborem byłby Avid AM66MHF aczkolwiek chyba nie jest dostępny na polskim rynku . Gdyby ktoś miał ochotę coś od siebie dodać z przyjemnością przeczytam . Zapraszam do dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi