wiwaldi1970 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Chciałbym zaciągnąć opinie odnośnie tego kołowrotka, czy ktos go posiada bo interesuje mnie rozwiązanie kołowrotka spinningowego połączonego z wolnym biegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jak w dzień nie brało na gumę, to na noc na trupka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jak w dzień nie brało na gumę, to na noc na trupka? Nie myslalem w tej kategorii, chcę kupić synowi coś w stylu uniwersalnym bo jest młodym adeptem a nie chcę kupować kilku kołowrotkow. Niech na poczatek ma jeden a w miarę dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kolego już ci mogę powiedzieć że słabym ogniwem będzie korba, jest tak samo rozwiązana jak w airspace, a bardzo przeszkadza bo są duże luzy na tym elemencie. Ogólnie widać że konstrukcja w dużym stopniu przypomina rozwiązania Mikado na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Zabawny cukad ten Frontline i jeszcze 300zł..... nie wiem co konstruktor palił przy projektowaniu ale to musiał byc dobry towar Wiwaldi1970 jak dla syna to bierz coś ze sprawdzonych konstrukcji może będę monotematyczny ale..... Ryobi Zaubery i klony, Ecusima, Excia Spro RedArc, Passion, nawet tania Daiwa Ninja zbiera bardzo dobre opinie, starsze Dragony będące klonami Ryobi. Mikado za 300zł szkoda pieniążków na eksperymenty z takim cudakiem. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Są jeszcze inni posiacze tego wyalazku? Proszę o komentarze. Może w tym tygodniu zajrzę do CW i pomacam to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Uniwersalny to bedzie jakiś shimano super x z dragiem, splawik, grunt i spin obskoczy a i zniszczyć go ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Jesli Mikado to tylko Black Stone,-perełka spasowaniem, kulturą pracy i hamulcem bije na głowę Red Arcta,i Zaubera... Edytowane 19 Czerwca 2016 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja też muszę się zgodzić z przedmówcą mam Zaubera i Black Stone i jednak Black Stone lepiej wychodzi w ich porównaniu na dodatek za ok 260zl masz 5 lat gwarancji i 2 szpule. Według mnie fajny kręciołek za nie duże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Lepszy niż ninja pod względem pracy?. Ktoś ma porównanie na żywo, a nie od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi