Skocz do zawartości

Ostrzeżenie dla zmotoryzowanych turystów

Ugly

Rekomendowane odpowiedzi

Mój znajomy z NL ostrzega ! Nowy sposob napaści na turystów, głównie w Europie Zachodniej najczęściej po zmroku ,  Z wiaduktu nad drogą zrzucają na przednią

szybę jajko( lub jajka) Gdy włączysz NIE DAJ BOŻE wycieraczki  a jeszcze gorzej spryskiwanie szyby robi się taka maź że kompletnie nic  nie widać. Musisz stanąć

wtedy napadają, Oczywiście należy odjechać możliwie daleko dopiero stanąć i czyścić szyby najlepiej ręcznikiem papierowym.

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 4

Nie sądze, żeby tak postępowali rodowici Holendrzy. :mellow:

Mnie chcieli okraść w centrum Amsterdamu czarnuchy.Zaczepiają turystów spacerujących wieczorem po mieście, że mają niby do sprzedania kokainę-chcąc znaleźć naiwnych turystów, którym wciskają w zawiniątkach mąkę ziemniaczaną po 50Eu za 1gram. :unsure:

Najlepiej w nocy iść z kimś znajomym na miasto, oraz odmawiać wszelakim propozycjom głośnymi słowami;

NO THANKS(Nie dziękuję)  I DON`T HAVE A CASH(Ja nie mam kasy).

``Ja nie mam kasy`` jest bardzo dobrym zdaniem nawet jak napadną, bo stwierdzą, że po co? tylko sobie lipy narobić... i odpuszczą.

Można jedynie przyjmować zaproszenia Pań z dzielnicy czerwonych latarni a te często zapraszają z za szklanych drzwi przechodniów. :wub:

Edytowane przez Extraspiner

Napadają na turystów dobre????zapraszam na starą Orunię w Gdańsku bez znajomego, który tam mieszka, ciężko przejść i w samo połódnie,a w NOWYM PORCIE auto mi kiedyś ukradli o 8 rano.Polecam przyjechać z Warszawy nakleić naklejkę LEGIA i zaparkować w centrum miasta emocje gwarantowane.

Edytowane przez Marioo
  • Like 1

Nie sądze, żeby tak postępowali rodowici Holendrzy. :mellow:

Mnie chcieli okraść w centrum Amsterdamu czarnuchy.Zaczepiają turystów spacerujących wieczorem po mieście, że mają niby do sprzedania kokainę-chcąc znaleźć naiwnych turystów, którym wciskają w zawiniątkach mąkę ziemniaczaną po 50Eu za 1gram. :unsure:

Najlepiej w nocy iść z kimś znajomym na miasto, oraz odmawiać wszelakim propozycjom głośnymi słowami;

NO THANKS(Nie dziękuję)  I DON`T HAVE A CASH(Ja nie mam kasy).

``Ja nie mam kasy`` jest bardzo dobrym zdaniem nawet jak napadną, bo stwierdzą, że po co? tylko sobie lipy narobić... i odpuszczą.

Można jedynie przyjmować zaproszenia Pań z dzielnicy czerwonych latarni a te często zapraszają z za szklanych drzwi przechodniów. :wub:

..a te panie wyobracane przez .......

Pozwoliłem na żart i od razu eskalacja hejtu. W związku z tym żart, niestety, usunąłem.

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 8

Panowie ! Proszę się uspokoić i na temat. Otrzeżenie dotyczy nie tylko NL ale i calej praktycznie zachodniej Europy. jeśłi np ktoś chce oszczędzić we Francji na autostradach i "przepycha się"  nacjonalkami , na dodatek wiezie box lub rowery to radzę uważać...

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 3

Koledzy. Informowanie o zagrożeniach, które mogą zaistnieć w trakcie naszych wędkarskich eskapad mieści się jak najbardziej w ramach naszego forum. Opowiadanie, co komu powinno się zrobić i przy zastosowaniu jakiej broni, wykracza poza tą granicę. Proszę o wstrzemięźliwość. Tu nie chodzi o jakąś tam poprawność polityczną. Naruszanie naszego regulaminu spowoduje założenie kłódki na kolejny wątek. A tego nikt, zapewniam, nie lubi i nie chce...