Ugly Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Mój znajomy z NL ostrzega ! Nowy sposob napaści na turystów, głównie w Europie Zachodniej najczęściej po zmroku , Z wiaduktu nad drogą zrzucają na przednią szybę jajko( lub jajka) Gdy włączysz NIE DAJ BOŻE wycieraczki a jeszcze gorzej spryskiwanie szyby robi się taka maź że kompletnie nic nie widać. Musisz stanąć wtedy napadają, Oczywiście należy odjechać możliwie daleko dopiero stanąć i czyścić szyby najlepiej ręcznikiem papierowym. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Po pierwsze, jestesmy ze Srodkowej, potocznie zwanej Wschodnia, tak wiec niby jestesmy bezpieczni. No chyba ze jednak ocenia sie wartosc pojazdu, a nie blachy. Po drugie...poprzewracalo sie tym Holendrom w glowach, chyba z dobrobytu lub nudow ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kto za tym stoi?Ci od zabaw sylwestrowych? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 taaa... Holendrom... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Nie sądze, żeby tak postępowali rodowici Holendrzy. Mnie chcieli okraść w centrum Amsterdamu czarnuchy.Zaczepiają turystów spacerujących wieczorem po mieście, że mają niby do sprzedania kokainę-chcąc znaleźć naiwnych turystów, którym wciskają w zawiniątkach mąkę ziemniaczaną po 50Eu za 1gram. Najlepiej w nocy iść z kimś znajomym na miasto, oraz odmawiać wszelakim propozycjom głośnymi słowami;NO THANKS(Nie dziękuję) I DON`T HAVE A CASH(Ja nie mam kasy). ``Ja nie mam kasy`` jest bardzo dobrym zdaniem nawet jak napadną, bo stwierdzą, że po co? tylko sobie lipy narobić... i odpuszczą. Można jedynie przyjmować zaproszenia Pań z dzielnicy czerwonych latarni a te często zapraszają z za szklanych drzwi przechodniów. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Extraspiner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kurde, takie informacje co robić i mówić, powinni zamieszczać w informatorach te cwaniaki z MSZ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Napadają na turystów dobre????zapraszam na starą Orunię w Gdańsku bez znajomego, który tam mieszka, ciężko przejść i w samo połódnie,a w NOWYM PORCIE auto mi kiedyś ukradli o 8 rano.Polecam przyjechać z Warszawy nakleić naklejkę LEGIA i zaparkować w centrum miasta emocje gwarantowane. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Marioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Nie sądze, żeby tak postępowali rodowici Holendrzy. Mnie chcieli okraść w centrum Amsterdamu czarnuchy.Zaczepiają turystów spacerujących wieczorem po mieście, że mają niby do sprzedania kokainę-chcąc znaleźć naiwnych turystów, którym wciskają w zawiniątkach mąkę ziemniaczaną po 50Eu za 1gram. Najlepiej w nocy iść z kimś znajomym na miasto, oraz odmawiać wszelakim propozycjom głośnymi słowami;NO THANKS(Nie dziękuję) I DON`T HAVE A CASH(Ja nie mam kasy). ``Ja nie mam kasy`` jest bardzo dobrym zdaniem nawet jak napadną, bo stwierdzą, że po co? tylko sobie lipy narobić... i odpuszczą. Można jedynie przyjmować zaproszenia Pań z dzielnicy czerwonych latarni a te często zapraszają z za szklanych drzwi przechodniów. ..a te panie wyobracane przez ....... Pozwoliłem na żart i od razu eskalacja hejtu. W związku z tym żart, niestety, usunąłem. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez woblery z Bielska 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Holendrzy........................ Resztę wypowiedzi usunąłem. Przypominam o istnieniu regulaminu, który obowiązuje nas wszystkich. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Zgadza się granice otwarte dla nich. Resztę wypowiedzi usunąłem. Przypominam o istnieniu regulaminu, który obowiązuje nas wszystkich. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie ! Proszę się uspokoić i na temat. Otrzeżenie dotyczy nie tylko NL ale i calej praktycznie zachodniej Europy. jeśłi np ktoś chce oszczędzić we Francji na autostradach i "przepycha się" nacjonalkami , na dodatek wiezie box lub rowery to radzę uważać... Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Koledzy. Informowanie o zagrożeniach, które mogą zaistnieć w trakcie naszych wędkarskich eskapad mieści się jak najbardziej w ramach naszego forum. Opowiadanie, co komu powinno się zrobić i przy zastosowaniu jakiej broni, wykracza poza tą granicę. Proszę o wstrzemięźliwość. Tu nie chodzi o jakąś tam poprawność polityczną. Naruszanie naszego regulaminu spowoduje założenie kłódki na kolejny wątek. A tego nikt, zapewniam, nie lubi i nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi