filser Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Cześć wszystkim szukam osoby która mieszka lub zna ok . miejscowości Jantar gm . Stegna, jadę tam na urlop w pierwszej połowie lipca i zastanawiam się czy brać sprzęt wędkarski. Proszę o jakieś sugestie technika i woda bez znaczenia .dziękuje Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) upss. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 SiemaBlisko bo w Mikoszewie masz Wisłę jest to już bardzo blisko ujścia. Do tego w Sztutowie Wisła Królewiecka i w Rybinie Szkarpawa. W samym Jantarze jest duży staw ale nie wiem co w nim mieszkaPzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Byłem w zeszłym roku, ale bez wędki. Staw jest nawet zarybiany i w miarę zadbany, ale jakiego drapieżnika tam spotkasz to niestety nie wiem. Jak trochę "pogooglujesz" to znajdziesz numer telefony do człowieka u którego można opłacić składki i podpytać się o rybostan stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Hejka no właśnie widziałem ze jest jakis zbiornik wezmę kij na okonie może coś się uda złowić, ta Wisła tow jakiej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Około 10km. W drugą stronę masz Zalew, ale to z 15, może 20 km i bez łajby się nie obędzie. Cofając się w stronę Nowego Dworu, od Stegny kilka kilometrów, też jest jakaś rzeczka, ale co lato zarówno ta rzeka jak i brzegi są mocno zarośnięte i nie wiem czy tam da radę połapać i jak tam rybostan sie przedstawia.Swoją drogą w trakcie pobytu skrobnij coś na forum jak ewentualne rezultaty bo będę w tej okolicy, ale w drugiej połowie lipca i też myślałem o zapakowaniu jakiegoś badyla :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Myślę ze na tej szkarpawie powinno być sporo okoni,przynajmniej na fotkach ciekawie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Na Szkarpawie bez łódki nie połowi, lepsza Wisła lub kanał elbląski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Cześć wszystkim szukam osoby która mieszka lub zna ok . miejscowości Jantar gm . Stegna, jadę tam na urlop w pierwszej połowie lipca i zastanawiam się czy brać sprzęt wędkarski. Proszę o jakieś sugestie technika i woda bez znaczenia .dziękuje PiotrWitam to jak będziesz to daj znać to chętnie Cię zabiorę na Zalew , podłubiemy ładnego okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ok fajnie daj mi na priv telefon to się odezwę. Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi