kemotp Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 witamużytkownik o nicku Yamakato po zmianie maila i hasła ma ograniczony dostęp do serwisu.brak możliwości pw oraz odpowiedzi w wątkach. z czym to jest związane. proszę pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 lepiej dodać tu: http://jerkbait.pl/forum/13-regulaminy-uwagi-i-spostrze%C5%BCenia-na-temat-jerkbaitpl/page-2?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all PS. czy użytkownik @Yamakato założył nowe konto @kemotp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 login Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 mam taki sam kłopot jaki opisał kemotp. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 login Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 pozwoliłem sobie założyć tutaj wątek, ponieważ nie mogę się w żaden inny sposób skontaktować z administracją forum - może ten wpis ktoś zauważy. Bardzo proszę o kontakt, ponieważ od dłuższego czasu mam kłopoty z kontem, nie mogę brać udziału w dyskusjach...... szczegóły opisywałem w mailach i wiadomościach pisanych od kilku tygodni, ale żadej odpowiedzi jeszcze nie dostałem, więc może tym kanałem informacja dotrze gdzie trzeba ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jeżeli chodzi o dostęp do części forum w postaci giełdy, to może być on związany z krótkim stażem na forum: http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-giełdy-jerkbaitpl/?p=1852946 udział w dyskusjach chyba możesz brać - co widać chociażby po Twoich powyższych wpisach tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 login Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 masz oczywiście rację, ale dla tego że nie dopisałem informacji, że w akcie desperacji założyłem nowe konto, bo na moje poprzednie, wystarczająco aktywne, (dawałem już ogłoszenie na giełdę), straciłem częściowo dostęp i pełną funkcjonalność. Możliwe, że cos gdzieś źle zrobiłem, ale liczę na jakiś odzew, ale jedynie mój wątek został przeniesiony tutaj, gdzie zresztą wcześniej już sygnalizowałem kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a które to te poprzednie konto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 login Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) mercosszmieniałem tam adres email i hasło. Od tego czasu wszystko się posypało. Miało to miejsce ok miesiąca temu. Co prawda mogę się na nie zalogować, ale nic poza tym. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez login Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 login Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Friko, czy jesteś w stanie mi coś pomóc znając login mojego konta, czy potrzebujesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sprawdź teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andras Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam . Mam problem z edycją posta , dałem ogłoszenie o sprzedaży chciałbym zmienić cenę a nie widzę opcji edytujczy może ktoś mi pomóc ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam . Mam problem z edycją posta , dałem ogłoszenie o sprzedaży chciałbym zmienić cenę a nie widzę opcji edytujczy może ktoś mi pomóc ? pozdrawiam Napisz nastepnego posta pod swoim ogloszeniem ze zmieniasz cene. NP jak w tym ogloszeniu:http://jerkbait.pl/topic/79072-s-okoniówka-kraag-model-skxf-705-1n/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam . Mam problem z edycją posta , dałem ogłoszenie o sprzedaży chciałbym zmienić cenę a nie widzę opcji edytujczy może ktoś mi pomóc ? pozdrawiamJak napisał kolega wyżej trzeba napisać nowy poost bo edycja jest tylko czasowa by ew poprawić coś jak się zrobi błąd i po wysłaniu jeszcze go zauważysz i chcesz poprawić. Później kolejny post jako aktualizację pierwszego piszesz i tyle. Nie ma dzięki temu domysłów co było przed edycją kilka dni wcześniej a co jest teraz i czy jest to prawda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andras Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kemotp
witam
użytkownik o nicku Yamakato po zmianie maila i hasła ma ograniczony dostęp do serwisu.brak możliwości pw oraz odpowiedzi w wątkach. z czym to jest związane. proszę pomoc
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi