Skocz do zawartości
  • 0

ograniczony dostęp do konta

kemotp

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

pozwoliłem sobie założyć tutaj wątek, ponieważ nie mogę się w żaden inny sposób skontaktować z administracją forum - może ten wpis ktoś zauważy. Bardzo proszę o kontakt, ponieważ od dłuższego czasu mam kłopoty z kontem, nie mogę brać udziału w dyskusjach......  szczegóły opisywałem w mailach i wiadomościach pisanych od kilku tygodni, ale żadej odpowiedzi jeszcze nie dostałem, więc może tym kanałem informacja dotrze gdzie trzeba ;-)) 

• 0

Jeżeli chodzi o dostęp do części forum w postaci giełdy, to może być on związany z krótkim stażem na forum:

http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-giełdy-jerkbaitpl/?p=1852946

udział w dyskusjach chyba możesz brać - co widać chociażby po Twoich powyższych wpisach tutaj :)

• 0

masz oczywiście rację, ale dla tego że nie dopisałem informacji, że w akcie desperacji założyłem nowe konto, bo na moje poprzednie, wystarczająco aktywne, (dawałem już ogłoszenie na giełdę), straciłem częściowo dostęp i pełną funkcjonalność. Możliwe, że cos gdzieś źle zrobiłem, ale liczę na jakiś odzew, ale jedynie mój wątek został przeniesiony tutaj, gdzie zresztą wcześniej już sygnalizowałem kłopoty.

• 0

Witam .

Mam problem z edycją posta , dałem ogłoszenie o sprzedaży chciałbym zmienić cenę a nie widzę opcji edytuj

czy może ktoś mi pomóc ?

pozdrawiam

Napisz nastepnego posta pod swoim ogloszeniem ze zmieniasz cene. 

NP jak w tym ogloszeniu:

http://jerkbait.pl/topic/79072-s-okoniówka-kraag-model-skxf-705-1n/

• Like 1

• 0

Witam .

Mam problem z edycją posta , dałem ogłoszenie o sprzedaży chciałbym zmienić cenę a nie widzę opcji edytuj

czy może ktoś mi pomóc ?

pozdrawiam

Jak napisał kolega wyżej trzeba napisać nowy poost bo edycja jest tylko czasowa by ew poprawić coś jak się zrobi błąd i po wysłaniu jeszcze go zauważysz i chcesz poprawić. Później kolejny post jako aktualizację pierwszego piszesz i tyle. Nie ma dzięki temu domysłów co było przed edycją kilka dni wcześniej a co jest teraz i czy jest to prawda.

• Like 1