Gobio Gobio Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam, wybieram się na kilka tygodni nad morze a że nie lubię wędkarstwa kutrowego szukam alternatywy w słodkich wodach. Interesuje mnie sandacz, okoń. Możecie polecić jakieś łowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Najbliżej to właśnie port we Władysławowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Niedaleko mam do Żarnowieckiego jak wyglada sprawa wynajęcia łódki nad żarnowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Popróbuj z plaży od Chłapowa do Rozewia ze spinningiem. Możesz się przyjemnie zaskoczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Niedaleko mam do Żarnowieckiego jak wyglada sprawa wynajęcia łódki nad żarnowcem?http://www.willaorfa.pl/oferta-willi-orfa.htmlU nich wynajmiesz łódkę z silnikiem spalinowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Popróbuj z plaży od Chłapowa do Rozewia ze spinningiem. Możesz się przyjemnie zaskoczyć.Można rozwinąć temat? Z chęcią coś bym się więcej dowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 http://www.willaorfa.pl/oferta-willi-orfa.htmlU nich wynajmiesz łódkę z silnikiem spalinowym.Dziękuje Slawito [emoji1320] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Popróbuj z plaży od Chłapowa do Rozewia ze spinningiem. Możesz się przyjemnie zaskoczyć.Ja będę w Chłapowie od 15 sierpnia. Co tam można złowić i czym (jaki sprzęt mam zabrać). Może by co z rana poszalał jak żona i dzieciaki będą spały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Przez przypadek przeczytałem tego posta a miałem jechać z rodzinką nad morze a z kwaterami słabo.A tu patrzę link do Żarnowca.Żonka zadzwonila i jest miejsce w lipcu.Dzieki za link Dwie pieczenie na jednym ogniu.Wczasy z rodziną i rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekmisiak Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Popróbuj z plaży od Chłapowa do Rozewia ze spinningiem. Możesz się przyjemnie zaskoczyć.Również chętnie przeczytał bym rozwinięcie tematu. Na co się nastawiać? Jaki mniej więcej sprzęt i ewentualne przynęty? Wybieram się tam od 1 lipca i nie ukrywam, że gdyby była możliwość chętnie bym trochę pomachał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tez będę na przełomie lipca i sierpnia tylko martwi mnie ten zakaz trola w wakacje na zarnowcu , jestem leniwcem pod tym względem i lubię potrolowac , wiec zapytam czy oprócz zarnowca jest w okolicach jakieś bajoro godne uwagi gdzie mozna by było pociągać wobka za sobą wakacyjna pora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkrewUp Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Witam gdzie można się wybrać na ryby najlepiej na kropasy.Wybieram się tam na wakacje w okolice Władysławowa. Czytałem o rzece Redzie ale czy są tam pstrągi ciężko powiedzieć kiedyś były.Może ktoś zna jakąś rzeczkę proszę info na PRIV.Będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Lekko odkopię Wybieram się ze znajomymi właśnie do Władka. Czy warto zabrać ze sobą jakiś sprzęt na spina ? Żadne kutrowanie nie wchodzi w grę. Czy skupić się typowo na plaży w okolicy, czy zdecydowanie port. Będę wdzięczny za jakieś rady. Termin ok. 20 lipca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 W tym roku wypada moja kolej na podbicie ????Ktoś coś może doda do powyższego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Witam. Jest szansa złowić coś na spina z plaży o tej porze roku? Będę w Jastrzębiej Górze od 17 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) Witam. Jest szansa złowić coś na spina z plaży o tej porze roku? Będę w Jastrzębiej Górze od 17 lipca.W okresie letnim na kamiennych rafach w okolicy Rozewia, Jastrzębiej Góry jest sporo okoni. Głównie łowi się z łódek. Ale przy odrobinie szczęścia i chęci pewnie coś uda się złowić. Tutaj filmik kiedyś znaleziony na YouTube z tego obszaru.https://youtu.be/dXJrMixlGOg Edytowane 5 Lipca 2023 przez Gadget 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 W tym roku wypada moja kolej na podbicie Ktoś coś może doda do powyższego We Władysławowie okoń, flądry i leszcze, może trafić się w nocy sandacz choć coraz mniej (na spina, drop shot). Na robala dochodzą jeszcze babki bycze.Przy główkach wejściowych i okolicznym falochronie śledzie na choinkę ale trzeba trafić jak podejdą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Witam. Jest szansa złowić coś na spina z plaży o tej porze roku? Będę w Jastrzębiej Górze od 17 lipca. Na spina wieczorem i po zmroku flądry. Poza tym okonie jak podejdą bliżej. Tych drugich szukałbym bardziej na wschód , przy kamienistym dnie choć nie jest to reguła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Doczytałem trochę i w sumie taka ciekawa pigułka. Przynajmniej wiadomo gdzie atakować ;-): www.wladek.pl%2Fwedkarstwo%2Fsurfcasting-wladyslawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 S.N. w jakim terminie atakujesz Władysławowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 S.N. w jakim terminie atakujesz Władysławowo ?Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 W sumie to temat dotyczy słodkich wód. W okolicach Władysławowa jest J. Żarnowieckie i uchodząca z niego rzeka Piaśnica. Poza tym pstrągowe Łeba, Reda i dalsza Radunia oraz mniejsze ciurki z informatora. Poza Żarnowcem j. Choczewskie, Salińskie, Orle, Dobre - tak te najbliższe. Salińskie, Orle i Dobre - PZW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi