Skocz do zawartości

Najlepszy blank okoniowy

TadekPodjadek

Rekomendowane odpowiedzi

Twoje lenistwo jest obrzydliwe!!!

Kolega ci wymienił blanki wystarczy wpisać w Google nazwy blankow i wszystkiego się dowiesz.

Straszne...kolego wyluzuj, dowiem się owszem, ale suchych faktów, a nie po to jest to forum...mod podpiął mój post i jest ok...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Czerwcowy czytaj ze zrozumieniem.

Szybkość blanku to kwestia względna, dla jednego coś jest kluchą, a dla drugiego fastem, do tego ten sam blank ubrany w inne komponenty będzie szybszy lub wolniejszy. Mając powyższe na uwadze zalecałem i w dalszym ciągu Ci zalecam lekturę zasobów forum, żebyś sobie wyrobił opinie i złapał trochę wiedzy. Po suchych faktach najprawdopodobniej trafisz z wyborem blanku jak przysłowiową kulą w płot i będziesz narzekał, że pracowniane kije są be i do tego drogie.

• Like 1

Czerwcowy czytaj ze zrozumieniem.

Szybkość blanku to kwestia względna, dla jednego coś jest kluchą, a dla drugiego fastem, do tego ten sam blank ubrany w inne komponenty będzie szybszy lub wolniejszy. Mając powyższe na uwadze zalecałem i w dalszym ciągu Ci zalecam lekturę zasobów forum, żebyś sobie wyrobił opinie i złapał trochę wiedzy. Po suchych faktach najprawdopodobniej trafisz z wyborem blanku jak przysłowiową kulą w płot i będziesz narzekał, że pracowniane kije są be i do tego drogie.

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, dlatego też od dłuższego czasu śledzę podobne tematy, a zależności o których wspomniałeś nie są dla mnie czymś nowym...

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pany poszukuje blanku pod okonia ; Preferowany jedno-skład realnie ma obsługiwać główki od 5g do12g z sporą gumą. Powinien poradzić sobie z przyłowem szczupłego. Woda od 2 do 5m. Nie musi być  najdroższy ;) ale czuły, subtelnie  pokazywać co dzieje się z przynętą Może soc od 4-5 do 10lb?

• Like 1

• 1 rok później...

Cześć

Koledzy mam dylemat. Chce zlecić budowę kijka pod okonia, główki 2-5g plus keitech. Zastanawiam sie nastrzela blankami Suzuki 4lb, ULXF 4lb (artrod) oraz Kraag 5lb. Co polecicie bo dwóch ostatnich nie znów wogóle

Edytowane przez Krismuaythai