wujek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Łowi ktoś z forumowiczów okonie kijem CD Ork 802-M, czyli 2,45 do 25g 8-14lb? Kupiłem go pod bolenie, ale okazał się dla mnie za delikatny, a teraz kroi mi się wyjazd na grube okonie i zastanawiam się czy nie okaże się dobry pod te ryby. Tylko nigdy nie łowiłem nim okoni.Główki 8-15g i 3-4calowe raczej delikatnie pracujące gumy typu keitech. Mam jeszcze Phenixa Karabel 10lb 2.70, trochę długi ale na tygodniowe łowienie nie ma co marudzić.pozdrawiamwujek Edytowane 28 Stycznia 2019 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) łowiłem w Warcie 20lb ext nano 2,6m , przy użyciu gum 3cale i główek min 10gr , i jak żerowały to nie było problemu z zacieńciem jak i holem 30taków, więc spokojnie ta orka powinna podołać Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dzięki , potwierdziłeś moje podejrzenia że nie ma co się bawić w delikatne kijaszki, tym bardziej że może się trafić szczupakowy przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dla mnie okoniówka to Avid w klasie MLF.Do tej wielkosci ryb co łowie ideał.A i z przyłowami sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 update ?? Jaka aktualnie wędka/ blank jest godna polecenia w castingu pod Okonia w miarę uniwersalna do gramatur 5g- 12/15g ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 6th Element Diamond 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Rozglądam się za japońskim blankiem wklejką do dłubania okoni. Długość 1,80-1,90. Oprócz Matagi coś jeszcze godnego polecenia znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Tict.. Nawet na giełdzie może jeszcze jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Za długi, ja potrzebuję max 1,90m bardziej z naciskiem 1,80m i raczej nowe. A jeżeli używany, to jedynie w bardzo dobrym stanie i od kogoś bardziej zaufanego z jerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 North Fork Composites FW 662-1 IM 1.8-9 g . Na okonie. Nie okonki, choć żaden maluch mi nie spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 (edytowane) Za długi, ja potrzebuję max 1,90m bardziej z naciskiem 1,80m i raczej nowe. A jeżeli używany, to jedynie w bardzo dobrym stanie i od kogoś bardziej zaufanego z jerka Graphiteleader corto ,evergreen salty sensation ,jest parę fajnych wędek Edytowane 28 Marca 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Za długi, ja potrzebuję max 1,90m bardziej z naciskiem 1,80m i raczej nowe. A jeżeli używany, to jedynie w bardzo dobrym stanie i od kogoś bardziej zaufanego z jerka https://www.majorcrafteurope.com/product/aji-do-5g-ajing/ - W MC są takie wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi