czerwcowy0520 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Twoje lenistwo jest obrzydliwe!!!Kolega ci wymienił blanki wystarczy wpisać w Google nazwy blankow i wszystkiego się dowiesz.Straszne...kolego wyluzuj, dowiem się owszem, ale suchych faktów, a nie po to jest to forum...mod podpiął mój post i jest ok... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 A w jakich kosztach z blankiem chcesz sie zmiescic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 A w jakich kosztach z blankiem chcesz sie zmiescic?W jak najmniejszych priorytet to blank, spacing i przelotki...uchwyt może być nawet zwykły dps... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Czerwcowy czytaj ze zrozumieniem. Szybkość blanku to kwestia względna, dla jednego coś jest kluchą, a dla drugiego fastem, do tego ten sam blank ubrany w inne komponenty będzie szybszy lub wolniejszy. Mając powyższe na uwadze zalecałem i w dalszym ciągu Ci zalecam lekturę zasobów forum, żebyś sobie wyrobił opinie i złapał trochę wiedzy. Po suchych faktach najprawdopodobniej trafisz z wyborem blanku jak przysłowiową kulą w płot i będziesz narzekał, że pracowniane kije są be i do tego drogie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) W jak najmniejszych priorytet to blank, spacing i przelotki...uchwyt może być nawet zwykły dps...Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu TapatalkaTanie mięso psy jedzą.Kto tanio 2 razy kupuje. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kolego Jozi i tutaj sie z Tobą musze zgodzić...czytałem, wertowałem i radziłem się doświadczonych kolegów i będe zmuszony wybrać coś droższego. Obawiam się że ten mhx nie spełni moich oczekiwań.. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Czerwcowy czytaj ze zrozumieniem. Szybkość blanku to kwestia względna, dla jednego coś jest kluchą, a dla drugiego fastem, do tego ten sam blank ubrany w inne komponenty będzie szybszy lub wolniejszy. Mając powyższe na uwadze zalecałem i w dalszym ciągu Ci zalecam lekturę zasobów forum, żebyś sobie wyrobił opinie i złapał trochę wiedzy. Po suchych faktach najprawdopodobniej trafisz z wyborem blanku jak przysłowiową kulą w płot i będziesz narzekał, że pracowniane kije są be i do tego drogie.Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, dlatego też od dłuższego czasu śledzę podobne tematy, a zależności o których wspomniałeś nie są dla mnie czymś nowym... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Proponuję matagi, nie będziesz musiał kombinować.Jak miałbym coś zbroić na okonia to matagi lub coś od Krzyśka Zielińskiego i tylko w delcie.Ty zrobisz jak uważasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kupiłem pierwsze matagii... teraz sukcesywnie wprowadzam kolejne ... kapitalne blanki. .. tylko drogie i w zakupie i w zbrojeniu bo matagii lubi tytan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kupiłem pierwsze matagii... teraz sukcesywnie wprowadzam kolejne ... kapitalne blanki. .. tylko drogie i w zakupie i w zbrojeniu bo matagii lubi tytan Zawsze można uzbroić w biednym tytanie od PB ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zawsze można uzbroić w biednym tytanie od PB ..... [emoji38] [emoji14] A później żałować .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Można uzbroić w druty jakieś m ikado ale nie tak zacny blank. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Bierz kraaga, jak bardzo szybki XF jak szybki F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Chłopy, sorki ale o jakim " Kraagu" mowa ? To z serii Matagi ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 wlasnie jaki kraag ??nowa wklejka matagi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Właśnie przymierzam się do tego kraaga ale jak coś to F Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kraag z fishing-artu, czyli nasz rodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Polski kraag http://www.fishingart.eu/69-Kraag-F.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Blanki kraag to nowa seria firmy FishingArt - Krzysztof Zieliński 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Rozmawiałem z p. Krzysztofem dzisiaj chyba z godzinę przemiły gość. Przedstawiłem mu swoją wizję, on to pouzupełniał i obecnie czekam na wycenę... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Pany poszukuje blanku pod okonia ; Preferowany jedno-skład realnie ma obsługiwać główki od 5g do12g z sporą gumą. Powinien poradzić sobie z przyłowem szczupłego. Woda od 2 do 5m. Nie musi być najdroższy ale czuły, subtelnie pokazywać co dzieje się z przynętą Może soc od 4-5 do 10lb? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 ja mam lamiglasa im7 pro842 i pod te założenia jak najbardziej oki, tylko co u Ciebie jest sporą gumą ? bo u mnie max działa przy 3cale guma i 12-15gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Cześć Koledzy mam dylemat. Chce zlecić budowę kijka pod okonia, główki 2-5g plus keitech. Zastanawiam sie nastrzela blankami Suzuki 4lb, ULXF 4lb (artrod) oraz Kraag 5lb. Co polecicie bo dwóch ostatnich nie znów wogóle Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) suuuzuuukiii Edytowane 2 Grudnia 2017 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 ULXF (FishingArt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi