starfish Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Koledzy.Czy ktoś miał do czynienia z tymi korbami?Teoretycznie bajka. Korpus z magnazu.Oś gł?łwna z magnezu. Waga pi?łrkowa.Ale jak naprawdę się ten wynalazek sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Sorki. Oś tytanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Kolego wiem ?źe Pan Kawalec z Lublina posiada od niedawna ten kręcioł tak?źe dzwoń i pytaj...Z tego co wiem to kołowrotek zbiera pozytywne opinie za oceanem!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dziękuję za info, W Tackletour te?ź piszą o aksamitnej pracy. Ale jak jest z nawijaniem ?źyłki/plećki?Po za tym cena jest rewelacyjna 200 baks?łw na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Na multikach się nie znam ale w spinach chyba jakiś leń jest odpowiedzialny za design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Design designem.Mnie się podoba. Ale wa?źniejsze są parametry u?źytkowe. Tak myślę. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 To jest Supreme XT a nie Patriarch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Patriarch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Szlyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 A jaki on leciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ciekawie sie prezentuje, kosztuje w us cos kolo 190$ wiec całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Zainteresowal mnie ten kolowrotek bo lubie nowosci.Tylko zeby Ktos napisal jak nawija ?. - @Baars, jaki jest mozliwy kontakt do Pana Kawalca ?. Dzieki, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Na stronie www.wedki.pl znajdziesz numery do jego pracowni...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 PFLUEGER - ogolnie czy to znana i ceniona firma na rynku wedkarskim ?.Malo o niej znam, jedynie tyle co z katalogow.Jakiej jakosci sa wyroby tej marki ?.Prosze o opinie jesli Ktos zna wiecej. Drugie pytanie - czy Patriarch warty jest $199.00 ?.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Witam, chcę ściągnąć sobie kołowrotek Pflueger patriarch w rozmiarze 35. Z moim angielskim nie mogę znaleźć różnic na zagranicznych stronach.Moje pytanie brzmi, czy ktoś, coś o nim wie? Wiem, że pierwsza wersja była dobra. Chodzi mi tylko o różnice między granatowym o oznaczeniu 9535, a wersją z 2015 roku 35 xt. Co w nich się zmieniło (oprócz koloru)? Edytowane 8 Marca 2016 przez Squidward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 http://jerkbait.pl/topic/10983-pfluegersheakespeare-supreme-xt/?hl=%2Bpflueger+%2Bpatriarch#entry1081775http://jerkbait.pl/topic/10457-pflueger-patriarch/?hl=%2Bpflueger+%2Bpatriarchhttp://jerkbait.pl/topic/7564-pflueger-patriarch/?hl=%2Bpflueger+%2Bpatriarchhttp://jerkbait.pl/topic/70606-s-pflueger-patriarch-9535/?hl=%2Bpflueger+%2Bpatriarch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No tak, na te tematy trafiłem, tylko że nie ma w nich wyjaśnione, czy różnice między granatowym, a nowym z 2015 są tylko kosmetyczne, czy środek jest jakoś zmieniony. Dlatego napisałem, bo może ktoś coś wie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi