bigrafi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) LF - konkurs naklenie.pl polegający na tworzeniu przynęt na klenia.http://naklenie.pl/index.php/konkursy/311-lure-factory-2014 PS zdjęcia się ładują, może masz coś z przeglądarką. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Spoko. Nigdy nie zlowilem klenia na spinning na kom lądują mi sie fotki. Coś musiało być nie tak z ompem w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Podejście pierwsze do żółtobrzeżka: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kosmos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nieźle się nadłubałeś Jestem bardzo ciekawy efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Fajny ten żuki . Podoba mi się wykończenie spodu . To może dawać dodatkowe efekty hydro akustyczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jeszcze to nie jest to co chciałem osiągnąć. Siedzę nad wersją II i III. Najbardziej mi chodzi aby właśnie od spodu był nie do odróżnienia od prawdziwego żółtobrzeżka. Myślałem jak tutaj dać obciążenie i stelaż, i chyba będę dawał stelaż od góry, a obciążenie od spodu pomiędzy nogami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Numero due. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nr 3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 nr. 3 najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tylko co one Ci tak wyblakły? Ja rozumiem, złapać i zasuszyć można. Chyba że pobladły ze strachu. Trzymaj je na plecach, zamknięte w pudełku i z dala od wody, bo Ci znikną.Aha, z dala od "kolegów". Otworzy taki pudełko, moment nieuwagi, a później głupie gadanie "no, zniknął..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Trochę w ten sposób znikło z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kiedy zobaczymy efekt końcowy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kiedy zobaczymy efekt końcowy...?Do wiosny zdążę . Na razie jeszcze trochę podłubię, robię większość woblerów partiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jedziemy dalej. Żabka 7cm Smile 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 o kolego żaba to już czad}}} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Żabka jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Rafał, GENIALNIE wyrzeźbione imitacje Ojjjj... cieniutko farby... aż szkoda ich malować są tak doskonale dopieszczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Rafał żabka rewelacja skubana jak żywa niewiele farbki i bedzie golić kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie dawaj jej w formę, bo straci na wyjątkowości.Podziwiam cierpliwość.Rafał, tylko teraz kolory dobierz jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Żabka pobiła wszystko co do tej pory wyrzeźbiłeś. Zachwyca forma i styl. Teraz pomaluj i poproszę jedną zamiast jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zarąbista ta żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Żabka pobiła wszystko co do tej pory wyrzeźbiłeś. Zachwyca forma i styl. Teraz pomaluj i poproszę jedną zamiast jerka Do wiosny jeszcze trochę czasu . Będzie więcej rzeźbionych - nie tylko żab. Myślę właśnie co teraz wziąść pod nóż Trochę mi proporcje przy żabie poszły, ale z następną będzie już lepiej Edytowane 15 Grudnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Proporcje ? Jakie proporcje ? Ja nic takiego nie zauważyłem . Bardzo mi się spodobała , tak trzymaj . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Żabka jest poprostu genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi