bobesku Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) No dobra Big pokaż w końcu coś skończonego Zobaczymy czy malowaniem nie zepsujesz tego co wyrzeźbiłeś;; A będzie Ci trudno,ale wszystko jest do zrobienia powodzenia ,cierpliwości nie życzę bo ją masz p.s-najbardziej tych żabulcy jestem ciekaw. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeszcze nie ma kupki skończonej do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wieczorna zabawa z uklejami tym razem 5,5cm. W porównaniu z 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Widzę że żabeczki poczuły wiosnę i na amory się zebrało Piękna robota.Liczy na to że będą młode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ostatnia ukleja 7cm Teraz biorę się za płotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Żabulce dostały koloru, po lakierze dostaną jeszcze parę detali. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Brązowa żabka świetna i ogólnie niesamowita robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Popracowałeś nad oczami Oliwkowa - coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Janusz ale masz oko do detali - starałem się zrobić oczy tak jak ma w rzeczywistości - złote z czarnymi plamkami. Na "żywo" wyglądają lepiej, ale jak wyjdą z lakieru to zrobię zdjęcia na zewnątrz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Żabki na prawdę robią wrażenie, jak dla mnie to są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Rafał zabęcje pierwsza klasa, są świetne. Będzie wersja ze sterem czy bez? Widzę że malujesz paznokcie, to na karnawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Coś niesamowitego i zapewne musiałeś wiele pracy w to włożyć. Oczy idealnie wyszły.Wielki szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kształt, oczy no i faktura skóry taka żabia! Super robota, jak żywe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Musztardowa i ostania mi najbardziej się podobają. Przez te twoje żaby, cały czas myślę o zrobieniu swojej wersji. Tylko kiedy! Ładne te żaby, nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Rafał zabęcje pierwsza klasa, są świetne. Będzie wersja ze sterem czy bez? Widzę że malujesz paznokcie, to na karnawał? Zobaczę najpierw bez steru co będą w wodzie wyczyniać. Pazury to na karnawał jakoś nie mogę się przekonać do rękawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 @bigrafi- takie żabki w formie delikatnego "poppera",która przy delikatnym poderwaniu szczytówki ,zrobiła by delikatne plum............to by był hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Żaby super.No i wreszcie ktoś pasy okonia pomalował jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zaby naprawde miazdza System!!! Wymiatasz poprostu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzięki, ale jeszcze nie wiem co z nich wyjdzie . Zobaczymy po lakierowaniu co będą robiły w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 niesamowita dłubanina, super Ci to wyszło, talentu i cierpliwości Ci nie brakujepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gdyby nie woblery to nie wiem jak długo bym pociągnął z pracą. Raz po raz trzeba odejść od klawiatury i zrobić coś innego Wieczorem wychodzą z lakierni więc coś pokarzę. Ukleje, żółtobrzeżki, okonki i żabki na prawie gotowo. Pogoda się robi to może jutro skoczę nad strumyk zobaczyć czy uda je się ożywić i czy będą potrzebowały sterów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Żółtobrzeżki Edytowane 2 Lutego 2014 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ukleje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Piękne .mój szacunek . a jakiej są wielkości ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi