bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Żabki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Oliwkowa jest jak Wąski z Killera- debeściak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Na moim komputerze żółtobrzeżki całkiem jak okonie wyglądają Oliwkowa żabcia - mój faworyt. Piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Super kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tym razem będzie płotka - 10cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Spróbuj szlagmetalem pokryć.Chociaż jednego woblerka.Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zabki kozackie ,ciekaw jestem jak skończy ploteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Oliwkowa najlepsza dla ryb, bo dla oka to ta zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 O kurtka....chłopie ale Ty masz rękę do dłubania no i do malowania oczywiście, fantastycznie dopracowane szczegóły, tylko pozazdrościć talentu i cierpliwości. A na płoteczkę to i ja czekam jak to wykończysz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wyważanie bezsterowców w toku. W wodzie będą się zachowywać jak rybki żerujące przy dnie. W połączeniu z drobną pracą będą kosić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Bardzo fajny pomysł z tą pracą, kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wyważanie bezsterowców w toku. W wodzie będą się zachowywać jak rybki żerujące przy dnie. W połączeniu z drobną pracą będą kosić Wyglądają na lekko tonące. Na jakiej głębokości docelowo planujesz na nie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wyglądają na lekko tonące. Na jakiej głębokości docelowo planujesz na nie łowić? Są tonące. Bezsterowce łatwiej prowadzić jak są tonące. Docelowo będzie można łowić na różnych głębokościach, w czasie prowadzenia "normalnego" pracują wibrując, można prowadzić je jerkując, łowić w opadzie, a nawet postawić przy dnie i trenować drop-shot (merdają wtedy ogonkiem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mega wygląd ,praca z Twojego opisu to szał,ale z merdaniem ogonkami to przesadziłeś :lol: Włożyłeś im wibrator w ...Powiedz mi ile ważą takie mniejsze ,bo gdzieś nie mogę znależć i ile długości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mega wygląd ,praca z Twojego opisu to szał,ale z merdaniem ogonkami to przesadziłeś :lol: Włożyłeś im wibrator w ...Powiedz mi ile ważą takie mniejsze ,bo gdzieś nie mogę znależć i ile długości ? No dobrze - to dupka lata na prawo i lewo jak cichodajce na galerii Płotki - 10cm - 19grOkonki - 9cm - 18grUklejki - 8cm - 7,5gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 O to ważą rozsądnie pod moje kije Mam parę drewnianych jerków pod szczupłego ,szkoda mi ich ,bo te kaczki strasznie je niszczą...Ale ukleja zanim bolek zedrze je skórę trochę minie...Choć może i płotkę albo okunia bym przytulił ,tylko ich szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeszcze trochę i będą dostępne - tylko najpierw muszę je przetestować na otwartej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Musiałem odejść od kompa - od piątku po 12-16 godzin i już widziałem duszki.Siadłem, trochę podmalowałem płotki i okonki. Zostały tylko jeszcze 2-3 warstwy lakieru i będą gotowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Płociory rządzą, wyglądają jak kanadyjskie decoys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Płoć jest bardzo ciekawa kolorystycznie, dla mnie wyprzedza okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 ploc nr1 na jerku nie ma bata Rafal gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Mniam.Dla obu rodzajów Niesamowity postęp w malowaniu. Tak trzymaj :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Płoć "revelejszyn" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Skończone - do tego doszły jeszcze ukleje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Płocie rewelka! Jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi