bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 18gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No!i ładna opalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jeszcze stary patent w niedzielę pojadę po rzeczy do tego nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 no super Ci to powychodziło, brawo, opalizacja i te naturalne oczy - jeszcze raz gratulacje za kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wszystko piękne, ale te płocie powalają całościowo. Ekstra mają oczka (te do patrzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Oczka są do wydrukowania i użycia na stronie 13 mojego wątku. Każdy może skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 a czemuz tylko jedna ploc ma ster? wszystkie piekne ale plotka rzadi na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jedna na test - reszta poprzednia koncepcja pracy - czyli drobno lub jerk. Zobaczę jak będzie pracowała ze sterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) I już są dostępne z płetwami Trochę podobna do moich sprzed 2 lat http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-4 Edytowane 4 Marca 2014 przez bigrafi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wyskoczyłem dziś ustawić woblery. Sorki za jakość filmu, ale ciężko jest prowadzić woblery i kręcić ciężką armatą.Płocie pracują rewelacyjne i to w wersji bezsterowej jak i ze sterem Okonki podobnie jak płotki można prowadzić pop prostej jak i jerkować nimi. Ukleja pracuje w szybkiej amplitudzie drgań - tak jak cykada. Żabki jeszcze bez finalnego malowania Nie jestem zbytnio zadowolony jedynie z pracy żółtobrzeżka - na 4 korpusy prawidłowo pracują tylko 2, ale spodziewałem się tego typu kłopotów przy tym kształcie korpusu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Te płotki są super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Płotki okonki i ukleje pojawiły się w dziale giełda http://jerkbait.pl/topic/36898-p%C5%82otki-okonki-i-ukleje-by-bigrafi/Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Właśnie dotarły do mnie, płotka i okoń.Są kapitalne, gdybyś jeszcze je robił z trochę miękiego (ale nie z gumy) tworzywa to byłby ideał. Nie wiem jak będzie z łowieniem, mnie ich szkoda wrzucić do wody, a i tak przechwycił je najmłodszy i nie chce oddać "rybek" .Jak Ci pójdzie tak dalej to będą lepiej wyglądały od prawdziwych, , powodzenia w tworzeniu, będę polował na inne Twoje aukcje (dotychczas często obchodziłem się smakiem czytając podpisy - sprzedane).PS W realu wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Cieszę się, że się podobają. Wrzucać je do wody - są robione po to aby łowić Na razie nie mam czasu wykończyć następnych, ale mam w planach zrobić płotkę w wersji łamanej- zobaczymy czy dam radę czasowo się wyrobić do maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Męczymy dalej płotkę - powstaje łamaniec 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Najbardziej podoba mi się twoja konsekwencja w tym rzeźbieniu. za chwilę odjedziesz tak mocno, że tylko Melek będzie z tobą trzymał Top w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Ziomek z jakiej żywicy to odlewasz? Obawiam sie ze łączenie elementów 2 i 3 może być za drobne i może pękac w momencie uderzania przynety o tafle wody. Ja miałem taki problem w okoniu. Przyznam sie ze kusi mnie skopiowanie Twojego pomysłu. Pozdrawiam Edit. Zapomniałem dodać ze ploteczka genialna!!!!A i jeszcze jedno. Filmiki z pracą nie odpalaja mi sie ze względu na konflikt praw autorskich. Zablokowane są w Irlandii Edytowane 20 Marca 2014 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Rencast -52. Sprawdzałem łopatologicznie w rękach - nie rozerwałem, więc nie powinno być problemów - tym bardziej, że to tylko ogon. Mocowanie kotwicy będzie w elemencie 2. Kopiuj kopiuj Co do filmów, nie mam pojęcia dlaczego blokuje- są ustawione jako publiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Konflikt praw autorskich Walta Disneya... Skąd masz muzykę do filmiku? Domyślam sie ze w Niemczech też nie idzie ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Z Trona Już wyrzucam - będziesz mógł sobie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Podano do stołu - miały iść w lakier, ale zastygł na amen, więc będą się wieczorami robiły oczka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To na spławiczek tak natrzaskałeś? Kawał dobrej roboty Rafale, na Twoim przykładzie można śmiało potwierdzić, że w lurebuildingu ciężko znaleźć zbliżony do polskiego poziom na "rynku" międzynarodowym. Mógłbym dać sobie rękę uciąć, że tylko Japońcy i Skandynawowie mają podobnego skila do polskich dłubaczy... i to nie jest tak "że bym teraz kur..a nie miał ręki".Ze świątecznymi pozdrowieniami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ukończona partyjka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Z jakiej żywicy robiłeś te łamańce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Rencast fc-52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi