Skocz do zawartości

Wymysły Bigrafiego

Rekomendowane odpowiedzi

Wyskoczyłem dziś ustawić woblery. Sorki za jakość filmu, ale ciężko jest prowadzić woblery i kręcić ciężką armatą.

Płocie pracują rewelacyjne i to w wersji bezsterowej  jak i ze sterem

Okonki podobnie jak płotki można prowadzić pop prostej jak i jerkować nimi.

Ukleja pracuje w szybkiej amplitudzie drgań - tak jak cykada.

Żabki jeszcze bez finalnego malowania :)

Nie jestem zbytnio zadowolony jedynie z pracy żółtobrzeżka - na 4 korpusy prawidłowo pracują tylko 2, ale spodziewałem się tego typu kłopotów przy tym kształcie korpusu.

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Właśnie dotarły do mnie, płotka i okoń.

Są kapitalne, gdybyś jeszcze je robił z trochę miękiego (ale nie z gumy) tworzywa to byłby ideał. ;)

Nie wiem jak będzie z łowieniem, mnie ich szkoda wrzucić do wody, a i tak przechwycił je najmłodszy i nie chce oddać "rybek"  :D  :D  :D  :D .

Jak Ci pójdzie tak dalej to będą lepiej wyglądały od prawdziwych,  :D  :D  :D  :D , powodzenia w tworzeniu, będę polował na inne Twoje aukcje (dotychczas często obchodziłem się smakiem czytając podpisy - sprzedane).

PS 

W realu wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciach.

Ziomek z jakiej żywicy to odlewasz? Obawiam sie ze łączenie elementów 2 i 3 może być za drobne i może pękac w momencie uderzania przynety o tafle wody. Ja miałem taki problem w okoniu. Przyznam sie ze kusi mnie skopiowanie Twojego pomysłu. Pozdrawiam

Edit. Zapomniałem dodać ze ploteczka genialna!!!!

A i jeszcze jedno. Filmiki z pracą nie odpalaja mi sie ze względu na konflikt praw autorskich. Zablokowane są w Irlandii :(

Edytowane przez Melanzyk

• 5 tygodni później...

To na spławiczek tak natrzaskałeś? :P Kawał dobrej roboty Rafale, na Twoim przykładzie można śmiało potwierdzić, że w lurebuildingu ciężko znaleźć zbliżony do polskiego poziom na "rynku" międzynarodowym. Mógłbym dać sobie rękę uciąć, że tylko Japońcy i Skandynawowie mają podobnego skila do polskich dłubaczy... i to nie jest tak "że bym teraz kur..a nie miał ręki".

Ze świątecznymi pozdrowieniami :)

• Like 2