Franc Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ale czad a co będzie po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wymaluj szybko te rybki bo jestem ciekaw efektu końcowego , coś dlugo je kończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wymaluj szybko te rybki bo jestem ciekaw efektu końcowego , coś dlugo je kończysz Ostatnio trochę mi weny brakuje. No i urlop po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A podczas urlopu, ryb wiele było ale też i takie coś pływało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Niestety szczupaczek nie chodzi jak powinien. Potrafi się zakręcić. Okonek idzie pięknie. Dzisiaj po testach żabek i chrabąszczy po zastosowaniu microbalonu i to jest to. Żabki chodzą super. Co prawda będzie więcej zabawy ze stalażem, jest w całości, ale to jest to. Z poprzedniej partii zostawiłem jedynie 6 szt., które pracowały jak powinny, reszta poszła do pudła syna do zabawy (terarium może sobie założyć ).Pracę żabek widać na filmie. Od soboty zaczynam odlewanie. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Żabki 4,5cm - w trakcie. Porównianie 8,7 i 4,5cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mega realistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Stelaże pod żabki. Jest trochę gięcia. Edytowane 2 Września 2014 przez bigrafi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Szacun za te stelaże. Nacinanie żabek też musi być kłopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja sie zastanawiam jak ten stelaz wyladuje w zabce. Jak go tam umieszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Na Ja sie zastanawiam jak ten stelaz wyladuje w zabce. Jak go tam umieszczac Na wcisk potem zalewasz żywicą. To akurat najprostsze. Najgorsze jest wyginanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Tutaj masz pokazane jak pasuje. Bez kleju. Tak wyginany klinuje się i nie wypada. Można bez problemu zalać żywicą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Piękne żabki W moich żabach stelaż mam identyczny, nawet z tej samej strony się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Chcem takom żabem! próbowałeś robić tak, zeby bardziej chlapały tą dziurką między nózkami? Edytowane 3 Września 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Chodzi mi coś po głowie Parę chcę zrobić chlapaków na testy - przy testach na tę większą brązową miałem ładnego szczupaka. Zalew mi zarasta więc muszę coś pomyśleć aby była powierzchniowa. Patrzę na razie na amerykańców, bo oni w takich przodują. U nas nie będzie na to zbytu, ale dla siebie zrobię parę sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) To może nieźle chlapać nóżkami: http://www.aliexpress.com/item-img/Free-shipping-FGA70-Hollow-Body-Frog-Fishing-Lure-Soft-Frog-Baits-Bass-Frog-Baits-Top-Water/526460075.html Ewentualnie jakaś "śruba" wystająca z dupki. Twoja mi się jednak bardziej podoba ... Uważam, ze inne ułożenie Twoich nóżek mogło by zapewnić niezłe chlapadełko ... Edytowane 3 Września 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Myślę o czymś takim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tutaj masz pokazane jak pasuje. Bez kleju. Tak wyginany klinuje się i nie wypada. Można bez problemu zalać żywicą.Full profeska. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Myślę o czymś takim Tylko, że to już nie są typowe żabolce, a te fajnie Ci wychodzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Chodzi mi o ten typ steru. Tomy ma takie u swojego szczura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Stelaże wklejone, szpachlowka tez. Teraz trochę szlifowania i wreszcie malowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No sporo Ci tego wyszło Podoba mi się kształt całego korpusu. Jeśli bedziesz miał ich za dużo to jakąś 3cm bym przygrnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No sporo Ci tego wyszło Podoba mi się kształt całego korpusu. Jeśli bedziesz miał ich za dużo to jakąś 3cm bym przygrnął Łukaszu, na poprzedniej stronie napisano wyraźnie - 4,5 cm.3 cm to tylko w wersji - kijanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No wiem wiem ale moze na moje kleniki byc za duza :/ Moze się z czasam znajdzie jedna 3cm kijanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Te są 7 i 9cm Na tę chwilę nie wiem kiedy się wezmę za te mniejsze. 7 nie jest za duża na klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi