bigrafi Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Cierniczki w szacie godowej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarofish Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wykonanie ,kolorystyka super takie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Trochę przygotowanych.Sieczka pod boczny trok Płotki łamane z kopytem - kolory jeszcze się trochę wgryzą i wyjdzie perła na wierzch Płotki łamane z ogonem poszerzonym Płotki łamane z płetwą Płotki z kopytem Płotki 5cm Trochę cierników w glazurze Kiełbiki 7cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Męczę kolorystykę płotek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Te jasne super, jeszcze im płetewki maźnij na czerwono i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Musiałem sobie coś na weekend odlać. Przy okazji, że słoneczko trochę wyszło zrobiłem parę fotek w lepszym świetle. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Uklejki 6cm Okonki 5cm Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez bigrafi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Letnie kolorkiNajbardziej zadowolony jestem z żywego srebra. Barwnik w masie, a świeci się jak psu j ...ca Edytowane 15 Lipca 2016 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dłuuugo kazałeś na siebie czekać Też to srebro przykuło moją uwagę. Rybom również powinno "smakować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Nawał pracy - parenaście projektów do skończenia, praktycznie bez przerwy, dopiero powoli dochodzę do siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Już się bałem że olałeś temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 a gdzie te Twoje piękne okonie co rok temu łowiłeś ??jeszcze cos zostało czy wszystko wytłukli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wyżarte. Zostały tylko mniejsze. Większe stały się rzadkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 I ja liczyłem na Twoje "wrzuty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Raz po raz się trafi większy, ale miałem ostatnio za mało czasu, aby jechać codziennie nad wodę. Biorą okonie, ale mniejsze w ilości hurtowej, może przez nie to nie mogę się przebić do większych. Na wyjazd można potrenować, są chwile, gdy biorą praktycznie co rzut,ale takie15-25cm, nawet nie wyciągam na nie aparatu.Rano nie mam sił wstać, aby jechać nad wodę, a wieczorem nie widzę, aby się ruszały.Może brały tylko większe bo mniejszych nie było, teraz gdy są ich młode, to większe ostrożniejsze nie dają się nabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Czas powrócić do korzeni. Aż ciężko było znaleźć wątek. Jakoś daleko odleciał. Edytowane 2 Listopada 2016 przez bigrafi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No...W końcu coś z drewna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jeszcze tylko trochę szlifowania papierem ściernym i korpus gotowy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Gume bedziesz z tego odlewal, czy korpus na wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jeden jedyny. Nie jest to model tylko korpus woblera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Zapowiada się ciekawie. To chyba dobre 25 cm... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Niecałe 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Następne dłubanki z lipy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Bajka Masz ten fach w dłoni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ten szczupak ciekawiej by wygladał jakbyś troche nad łbem popracował....korpus szczupaka a głowa to jakiś mutant na razie wychodzi....fach w rękach to masz ale chyba dłuższa przerwa w była i trzeba się rozkręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi