joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Kolega łamie regulamin. Proszę nie robić zdjęć ryb w domu tuż przed patroszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankelos Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Po prostu mega. Jak prawdziwe. Jak się na to patrzy to ręce same do roboty się biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ostatnio to już całkiem na takie słuszniejszych rozmiarów wabiki się przerzuciłeś. Uważaj żeby gapie w ocet ci ich nie zakosili Wszyscy cukrują, to ja zacznę od tych "małych minusów" a przycukruje na końcu.Tak wypasione ręcznie zrobione ryby, tylko szkoda ze płetewki z CNC, na pewno bez problemu zrobił byś podobne a może i lepsze... No i te oczy , ale ta płoteczka tak spojrzeniem przemówiła, ze na tą drukarkę idzie oko przymknąć Pletwy robione na cnc tylko dlatego, ze chodzilo mi o powtarzalnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Skończone. Ciężko było zatopić krążowniki . Muszę nowy kijek szykować co udźwignie te woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 14 Lutego 2013 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Aż szkoda wrzucać do wody, za ładne są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No to teraz możemy brać sie za wycieranie płoci, Twoje dwa smukłe to chyba samczyki, moja grubsza, 2:1 powinno na nią wystarczyć Wyglądają tak naturalnie jak byś je przed chwilą z akwarium wyciągnął GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Trzeba będzie je spiknąć kiedyś nad Wartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Z okazji walentynek udostępniłem mojej żonie możliwość zobaczenia tego dzieła sztuki (siedziałem z otwartą paszczą z niedowierzaniem ) powiedziała PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 To robi wrażenie.KOLOSALNE wrażenie!Wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Naprawdę bardzo fajnie Ci to wszystko wyszło jestem pod wrażeniem Na te bez steròw z wielką chęcią bym połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Gratulacje, piękne wymysły!Na te płetwy to nie jeden szczupak się pokusi, ale ile płotek i okonków zechce obadać te piękności? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morigan40 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Woblery piękne:) ale powiedz mi co Ty zrobisz jak któregoś zostawisz na zaczepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Woblery piękne:) ale powiedz mi co Ty zrobisz jak któregoś zostawisz na zaczepie ? Na zaczepie? Przecież będzie bez kotwiczek łowił, to jak ma zaczep złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 O panie, nieźle się prezentują, a kij do tego potężny potrzeba. Podoba mi się pomysł na zdjęcia zanurzeniowe modeli, do wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Coś tam widać - samemu jest ciężko trzymać aparat i filmować, do tego rzucać w mały ciurek pod drzewami, w najgłębsze miejsce jakie znalazłem. SDR schodzą bardzo szybko w dół. Edytowane 15 Lutego 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ładne kabany, @bigrafi, nie masz tam koło siebie większej wody do ustawiania? bo w w tym strumyku to tylko żuki można testować... aż mnie oczy rozbolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Czekam aż lody puszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jak wpadały do wody to od razu poziom wody w strumyku się podnosił Fajne. Jak żywe.Też czekam aż lody puszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Szczupaczki pod malowanie oraz część pod naukę akrylków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Patrzę i patrzę, i patrzę...Toś "poszedł po całości" Jak rozumiem, część tych szczupaków ma jeszcze uróść (trudne słowo ), i dlatego wystrugałeś też nieco narybku na karmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jakby komuś się chciało wycinać.Parka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dzięki za oczy, ja polecam na takie oko z papieru kropelkę bezbarwnego lakieru i mamy oko 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Patrzę i patrzę, i patrzę...Toś "poszedł po całości" Jak rozumiem, część tych szczupaków ma jeszcze uróść (trudne słowo ), i dlatego wystrugałeś też nieco narybku na karmę? Trafne spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi