joker Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Czy 24 godzinna kąpiel w lakierze osiąga znacznie większą penetrację drewna, bo domyślam się, że to był powód tak długiej kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 a mnie się wydawało że mam już wszystko w pudelku tak nie można , idzie się tu wykończyćbigrafi szacunek dla CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Czy 24 godzinna kąpiel w lakierze osiąga znacznie większą penetrację drewna, bo domyślam się, że to był powód tak długiej kąpieli.Dokładnie- chodziło mi o to aby maksymalnie zabezpieczyć i wzmocnić korpus. Dzięki za wyrazy uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 oj naprawde cierpliwa bestia z ciebie swoja droga super sprawa takie puzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Dalsza zabawa dłutkiem - dochodzę do wprawy - można wydłubać większe i mniejsze łuski - małych jest na korpusie około 500. Trochę czasu zajmują, ale myślę, że efekt ciekawy. Kiedy wreszcie przyjdzie ta wiosna -mam trochę do przetestowania w normalnych warunkach Edytowane 30 Marca 2013 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Świetne !!! Jesteś daleko przed peletonem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 bigrafi ....... długo, długo nic ..... potem dalej nic .... i dopiero zza horyzontu wyłaniają się najlepsi z peletonu. Niesamowite te Twoje łuski. Zazdroszczę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Bigrafi Ty rób tego Lipionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Będzie robiony . Dzisiaj podrukowałem zdjęcia, więc podkład jest gotowy.Dzisiaj wieczorkiem jeszcze musiałem trochę podmalować szczupaczki, dać im oczka. Jutro pójdą w lakier, potem tylko delikatna łuska w perle z dwie dodatkowe warstwy lakieru i stery. Patrząc na prognozę pogody to może do maja je skończę i ustawię. Będą na sprzedaż Edytowane 31 Marca 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) fajnie się Ci te szczupaki "wytarły" będą miały czerwone skrzela od spodu czy tak już zostają? (ile ważą? te sterowce do jakiej głębokości orientacyjnie maja pracować?) Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fajne wymysły, ale dłutkową łuskę zrobiłbym delikatniejszą, nie taką głęboką. Myślę że fajniej by to wyglądało, w naturze łuski nie wrzynają się tak głęboko w rybę.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wujek , ja tam myślę , że z tymi łuskami nie będzie tak źle . Jak zacznie dawać podkłady i nadkłady to łuska złapie delikatny kształt . Ja tylko ze swej strony mogę pogratulować cierpliwości . W moim odczuciu bigrafi faktycznie wycina się ponad tą wszędobylską masówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzięki Co do łuski na szczupaczkach -była odciskana , tak więc nie miałem zbytnio wyboru.Ale jak będę wycinał to będzie drobniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Łojezu ,każdą łuseczkę dłutkiem ,szacuneczek proszę PANA :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Prawdziwy hand made, żeby tak jeszcze w lipce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 W lipie są łamańce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Test wytrzymałości łączenia w łamańcach - powinny wytrzymać każdego szczupaka na końcu zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mega robota a najlepsze podsumowanie tego filmiku pozdro dla niedowiarkow.... a co znalezli sie tacy co nie wierzyli w twoja robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Masz tą łape teraz już każdy uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyryl Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 "OBI TAK TO ROBI" do reklamy się nadaje. Fajnie pracuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pewnie wytrzymało by dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale nie pływają w wobiderku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Podkład pod malowanie.Przetestowane w wannie - praca REWELACJA . Chyba pozostanę przy łamańcach - szykuję sobie dalsze korpusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 wygląda jak odlew z metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 wygląda jak odlew z metaluRybo-cop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi