bigrafi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Szczupaczki po ostatnich szlifach.Oczka wypukłe. Jeszcze tylko ustawić na otwartej wodzie i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fajno wyszły.Niektórym nawet róż ze skrzeli wyszedł.Nie boisz się o tego okonka, który leży obok ,żeby mu tylko krzywdy nie zrobiły.Strach na nie patrzyć --tak dziwnie łypią ślepiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przyłączam się do powyższej opinii Krystiana - ich spojrzenie jest tak "żywe", że trudno uwierzyć, iż są to tylko wyroby wspaniałego rzemieślnika - artysty.Szkoda słów.Jesteś Wielki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Janusz z Twoich ust to Wielki komplement - dziękuję bardzo Dzisiaj zaczęły się rodzić następne łamańce. PS na zdjęciu widać mój główny warsztat na którym robię 80% prac, przeważnie przed ekranem oraz narzędzie które mi służy już dobrze 17 lat. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 trzecie zdjęcie od góry ukazuje realistyczne oko ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam, bigrafi te łamańce jak głeboko pracuja? One chodza jak swimbaity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Łamańce są tonące - pływają jak ryba coś w stylu javalonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Super robota. Zrobiłem kiedyś łamańca (daleko mu do twoich) ale z metalowymi zawiasami. Jak rozwiązałeś kwestię zabezpieczenia przed wodą zawiasów (jak w tak wąski otwór wlać lakier no i kwestia tarcia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wobler był zamoczony w lakierze przez 24 godz.miał czas aby dokładnie i głęboko wniknąć w drewno. Więc raczej nie powinno być żadnych problemów z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja jestem pełen uznania z te swimbaity, już kilka razy miałem podejść do tematu, ale ilość pracy mnie przytłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no ladniutkie stadko szczuplych , no i widze juz przygotowane korpusy do lamancow wciagnela cie zabawa z puzlami.... jak taki efekt to nie dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Może coś będzie widać.Praca szczupaczków, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Widać , widać . Praca tego 2 przypadła mi do gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Ukończone i ustawione. Będą w dziale giełda twórców. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No to żeś niezły esox wernisaż nam tu zaprezentował.Prze fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Łamańce skończone - niezbyt podoba mi się malowanie, ale po instrukcjach mistrza Tomasza obiecuję, że następne będą lepsze. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ale zamysł masz dobry, tylko dopracować i rutilus będzie jak żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Bigrafi ja bym się podparł kalkomanią.Fotkę musisz sam zrobić żeby była super jakość.Nanieść najpierw folię alu/lakier/kalkomania/lakier/opalizacja/lakier/wygniatanie łuski z małym naciskiem/lakier 2razy i na koniec od góry grzbiet+dwa razy lakier.Jak ma być bez kalki to tak jak pisaliśmy sobie na priv. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Może kiedyś spróbuję kalki. Na razie muszę skończyć rzeźbienie nowych łamańców. Jakby co to się zgłoszę po kalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dalsze prace nad nowymi łamańcami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzisiaj widać było, że wiosna w pełni - tarło Później jak zmontuję wrzucę filmy z pracą woblerów.Jak widać na zdjęciach musiałem trochę skorygować stery, aby zmusić je do współpracy. Szczupaczki w miarę pracują, ale dałem zbyt duże obciążenie na dalszych członach. Nauczka na przyszłość.Ale tak jak myślałem - praca mniejszych łamańców rewelacyjna Płyną jak żywe. W przyszłości wszystkie będą miały tego typu mocowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Żadna rybka nie uciekła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Super robota. Jestem pełen podziwu, a widzę, że i kolejne rybcie szykuje się rewelacyjne.PS. Co to za dłutka? Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 no jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Piękny własny styl no i to że się nie boisz wyzwań.Super i ogrom pracy włożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi