woblery z Bielska Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie będę Ci schlebiał. Albo będę Z tym tarłem to poleciałeś "po całości". Woblery prezentują się przepięknie. Ta dbałość o detale...Patrząc na Twoje zdjęcia odczuwam wielką radość. Chyba nieźle bawiłeś się w czasie ustawiania instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dla mnie tworzenie jest największą zabawą Obiecany filmik - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz7 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No nie mam słów.Piękna praca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dla mnie praca szczupaczków szczególnie łamańcow najlepsza. Bardzo realistyczna. Ja bym nic nie zmieniał tylko testował a szczupaki same to zweryfikują Super ! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Po prostu wymiatasz . Tylko czekać na efekty - sukcesy w połowach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Super robota. Jestem pełen podziwu, a widzę, że i kolejne rybcie szykuje się rewelacyjne.PS. Co to za dłutka?Dlutka z allegro i 2 z usa. Squirel te sa bardzo dobre. Nie tempia sie jak tamte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bigrafi jesteś the besciak i tyle Ci mogę powiedzieć, czapka z głów za cierpliwość i upór w dążeniu do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Powiem Ci że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Ciężko uzyskać taką pracę w woblerach wyposażonych w płetwy ogonowe i boczne (zwłaszcza w łamańcach). Widzę perfekcyjne wyważenieZastanawiam się czy, te okonki i płocie zdałyby egzamin w trolu.Nie ma co gadać, jesteś najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzięki chłopaki Co do pracy - dużo trudniej było rozruszać płocie i okonie niż łamańce. Widać to po sterach - musiałem ostro je podginać, aby zmniejszyć kolebanie boczne. Ale na przyszłość już wiem, aby nie dawać sterów SDR tylko zwykłe. W łąmańcach też jak pisałem wcześniej - nie można zbytnio obciążać dalszych części, powinno wystarczyć max w dwóch pierwszych, wtedy akcja powinna być taka jak w nowych łamańcach - tych najmniejszych. Rezygnuję też z pianki w tych dużych - trzeba zbyt je obciążać, co też nie wpływa zbyt rewelacyjnie na pracę. Ale już mam trochę deseczek z lipy uszykowanych, i będę tworzył nowe wzory, z zawiasami drewnianymi. Ale to w przyszłości .Teraz na tapecie mam jeszcze te 6 szt. łamańców, praca ich podoba mi się najbardziej. Spróbuję zrobić w tym stylu jeszcze okonie 10-15cm, zobaczymy jak wyższe boki wpłyną na pracę takich łamańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 eraz na tapecie mam jeszcze te 6 szt. łamańców, praca ich podoba mi się najbardziej. Spróbuję zrobić w tym stylu jeszcze okonie 10-15cm, zobaczymy jak wyższe boki wpłyną na pracę takich łamańców. Nie powinno to wpłynąć na akcje przynęty, o ile obciążysz ją tak, aby przynęta tonęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 pierwszy szczupak z filmu, jak dla mnie nr1 jeśli chodzi o jego ruch, mega mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Dalszy ciąg zabawy z łamańcami. Teraz tylko trzeba dokończyć łuski. I do lakieru w celu wzmocnienia. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Musiałem dzisiaj się oderwać od roboty. Siedzę od 3 tygodni bez przerwy nad projektami i inwentaryzacją młynów - mózg mi po prostu paruje Wracam do źródeł - czyli robale się szykują. Na początek takie będą pasikoniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 To będę teraz śledził z zapartym tchem bo sam coś tam z żywicy chyba będę szykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Szykuj, szykuj . Ja najpierw trochę podłubię, potem pobawię się malowaniem. Może uda się zrobić coś zbliżonego do realnego pasikonika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja bym go ciut bardziej baniatego zrobił z przodu.Łatwiej potem z jego pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 @bigrafi, a gdzie kupujsze w rozsądnych ilościach piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Udaje mi się dostać gratis resztki od firmy która zajmuje się CNC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Skończone rzeźbienie partyjki pasikoników. Różna wielkość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Bardzo fajne , tylko czy farba nie zakryje połowy twojej pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Zobaczymy. Będę malował rzadką więc powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Coś ukończonego. Muszę jeszcze tylko popływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Tak nie można, one są zbyt realnie wyglądające. Tylko patrzeć jak zacznie ta szarańcza zżerać ten liść . Piękna robota, jestem pod wrażeniem i gratuluję cierpliwości. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Jacek_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Uspokój się, bo koledzy zaczną spryskiwać swoje ekrany jakimś paskudztwem owadobójczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Do Twojego wątku to aż się boje zaglądać , szczerze gratuluje talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi