Greed111 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nabierają kształtów śledzę wątek i czekam na efekt końcowy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Po dzisiejszym dniu okonki uzyskały trochę łusek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ładnie ,już zaczynają wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dla mnie to już takie stadium że ino lakierować i "na telewizor" go ,żal moczyć w rzece ,a urwać to grzech śmiertelny w ichniej wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja bym w życiu takiego cudeńka do rzeki nie wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kiedys widzac u kolesia przy wedce ladnego hand made swimbaita zapytałem,czy zlowiles już cos na to ?....Nie,nie lowie na to.To tylko na pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kiedys widzac u kolesia przy wedce ladnego hand made swimbaita zapytałem,czy zlowiles już cos na to ?....Nie,nie lowie na to.To tylko na pokaz U mnie kiedyś połowią .Robię je tylko dla siebie i jakoś nie mam sentymentów, aby je wrzucać do wody.Na pokaz jakbym miał robić to nie męczyłbym się z obciążeniem, mocowaniem i uzyskaniem jakiejkolwiek pracy - tylko dałbym podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Bardzo ładnie no i 100% H.M.Przymierzam się też do Okoni ale będą odbite z natury.Nie wiem jeszcze czy to będą woblery czy modele ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kiedy Ty to wszystko zdążysz przetestować? ;D okonki się robią, wcześniejsze łamańce zadekowane w pudełku, szczupaczków z 16 strony było coś koło 30 zapas masz niezły ja niby pudełka pełne, a i tak zawsze narzekam, że nie mam na co łowić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Kiedy Ty to wszystko zdążysz przetestować? ;D okonki się robią, wcześniejsze łamańce zadekowane w pudełku, szczupaczków z 16 strony było coś koło 30 zapas masz niezły ja niby pudełka pełne, a i tak zawsze narzekam, że nie mam na co łowić ;DJest ich duuuużo więcej - tylko na razie nie mam zdrowia na łowienie. Dzisiaj dałem mocowania - dwa - w celu uzyskania rożnej pracy - strzał w dziesiątkę. Przetestowałem w basenie - pięknie pracują.Testowałem też różne obciążenia- mały otwór od spodu - później frezowanie środka. Dwa otwory - jeden w części przedniej - wypełniony ołowiem, drugi w tylnej - wypełniony kulkami stalowymi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja miałem strzał w 10-tkę z Ósemką. Kolejne wersje okazały się bardziej wymagające. Myślałem, że je potniesz na swimbaity Naprawdę kapitalnie się prezentują. Pewnie zrobisz później film z ich pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wygląda na to, że bigrafi posłuchał podpowiedzi jednego z kolegów takie w całości prezentują się pięknie nie potrafie ich sobie jakoś wyobrazić w wersji łamanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właśnie wyszedłem z warsztatu - malowanie i pierwsza warstwa żywicy - gotowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Fajne te okonki.Na paproszki by skubały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ładnie sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 kurcze takiego bez oczek to bym sobie w pokoju postawił na regale świetne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dziękuje Wszystkim za miłe słowa.Jeszcze tylko 3 warstwy lakieru. I zalanie oczek żywicą. Wyszła piękna łuska - myślę, że warto się trochę pomęczyć z dłutkiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Super robota, czekamy na filmik z wodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ale groźne spojrzenie ma ten perczyk wobki mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dokładnie na taki efekt końcowy czekałem jak to mówią "coś pięknego panie kolego" ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bardzo dobra decyzja, że został w jednym kawałku. Żywy okoń, po prostu żywa ryba. Łuska już wielu Ci pisało, szczyt cierpliwości i super wygląd. Ja nawet nie porywam się na takie wykonanie łuski, aż tak cierpliwy nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Łuska, kształt, proporcje, wszystko lux. Brawo po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bardzo dobra decyzja, że został w jednym kawałku. Żywy okoń, po prostu żywa ryba. Łuska już wielu Ci pisało, szczyt cierpliwości i super wygląd. Ja nawet nie porywam się na takie wykonanie łuski, aż tak cierpliwy nie jestem. Łuska na 1 to w tej chwili około 3 godzin dłubania. Tak więc można spróbować samemu każdy da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 To już koniec. Nawet szybko mi poszło z nimi . Oczka zalane żywicą, łącznie 6 warstw domaluxa + pierwsza żywica. 1. Waga - 79gr. długość 15cm - pływający 2. Waga 75gr, długość 15cm - pływający Myślę już nad innym projektem Jerki okonki w wersji 5-8-10 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi