Skocz do zawartości

Wymysły Bigrafiego

Rekomendowane odpowiedzi

Napracowałeś się okrutnie. 

A efekty - okonie są cudne. Oczu oderwać nie mogę. Lubię patrzeć na piękne woblery. Chyba jestem zboczony :)

Eeeee tam  ,jeżeli od patrzenia na  wobki i podziwiania oczywiście jest się zboczeńcem to ja powinienem być już dawno  zamknięty.

Jak wyglądają magicznie to jest szok ,ale jeszcze jak śmigają konkretnie to dopiero można się zakochać.

• 2 tygodnie później...

Niech wyjdzie ,bo ja trochę wcześniej połowiłem u siebie na woblerka Jacka Wargockiego(Bonito) ,taki wzorek- okoń-.

Wszystkie szczupłe go chlały ,parę fajnych spadło niestety ,jeden 80 parę wyszedł tylko i za pozował do foty.

Na zbiorniku którym łowię jest duże pogłowie okonia i może dlatego szczupłe się nim opychają co widać po kształcie i wyglądzie wobków do jakich startują.

Jak byś coś wystrugał takiego do 9 cm i wadze najlepiej do 30 gram to było by lux .

No to jest już wielkość której można zaufać :P :lol: .Same plusy ,wejdzie do każdego pudełka (prawie) i kija mi nie złamie :blink: .

A tak poważnie to wygląda super .Teraz to szczupaki będą miały problem ,nijak tego nie można będzie odróżnić od smacznego okonka :D .

Oczywiście jeżeli skończy u mnie w pudełku :ph34r: :rolleyes: :D

Edytowane przez Krystekwolf

Witam. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich umiejętności. Bardzo realistyczne dzieła. Przepięknie rzeźbisz (z dużą dbałością o szczegóły.....łuska to mistrzostwo świata! Mam świadomość tego jak bardzo jest to pracochłonne tak łuska po łusce i całe ich setki)

Gratuluję i Pozdrawiam

Wracając do twojej podpowiedzi w sprawie oczka do żyłki. Moje jerki nie są tak obłe w kształcie jak twoje, mają też inne gięcie powierzchni dolnej, co zresztą jest zamierzone. U mnie u góry w tych konstrukcjach słabo się sprawdza. Może kiedyś zrobię coś bardziej owalnego w przekroju, wtedy po kombinuję z tym okiem :)