KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wyszły miodnie,ale nie mam takiego drąga żeby czymś takim machnąć.Jak byś zrobił mniejsze to chętnie na jesień bym coś przytulił ,takie cosik do 50gram max .Naprawdę konkret się popisałeś ,szczegóły max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dałeś do pieca chłopie! Są piękne. Sztuka w czystej postaci, mi by było żal takim do wody rzucać... No patrzę i patrzę nie mogę oka nacieszyć nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Bigrafi jak juz cos wstawi to gasi wszystkich heheh no i lux konstrukcja, piekna wyrzezbiona.... oj potrzebna niezla lanca zeby tym machnac heheh jak zawsze warto czekac az cos wstawisz heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Napracowałeś się okrutnie. A efekty - okonie są cudne. Oczu oderwać nie mogę. Lubię patrzeć na piękne woblery. Chyba jestem zboczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Napracowałeś się okrutnie. A efekty - okonie są cudne. Oczu oderwać nie mogę. Lubię patrzeć na piękne woblery. Chyba jestem zboczony Eeeee tam ,jeżeli od patrzenia na wobki i podziwiania oczywiście jest się zboczeńcem to ja powinienem być już dawno zamknięty.Jak wyglądają magicznie to jest szok ,ale jeszcze jak śmigają konkretnie to dopiero można się zakochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jak juz pisałem wobki piekne i koniecznie daj znac jak cos sie na nie skusi a najlepiej pochwal się fotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Rewelacja rzeźbienie i i wykończenie tych okoni podziw za nakład pracy. Rafał, Dzięki za Twój wkład do tablicy z rękodziełami na zawody "Drapieżnik Warty 2013" Więcej szczegółów w moim wątku i w relacji na stronce klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nie ma sprawy .Dziękuję za miłe słowa. Po urlopie - niestety bezrybnym - w przyszłym tygodniu ruszam z małymi okonkami - zobaczymy co tym razem mi wyjdzie, albo nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Niech wyjdzie ,bo ja trochę wcześniej połowiłem u siebie na woblerka Jacka Wargockiego(Bonito) ,taki wzorek- okoń-.Wszystkie szczupłe go chlały ,parę fajnych spadło niestety ,jeden 80 parę wyszedł tylko i za pozował do foty.Na zbiorniku którym łowię jest duże pogłowie okonia i może dlatego szczupłe się nim opychają co widać po kształcie i wyglądzie wobków do jakich startują.Jak byś coś wystrugał takiego do 9 cm i wadze najlepiej do 30 gram to było by lux . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Start z okonkami w mniejszej wersji - 9cm wyrzeźbiona. Niestety nie mam mniejszego dłutka pod łuskę, rewelacji nie ma, więc musi zostać taka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) No to jest już wielkość której można zaufać .Same plusy ,wejdzie do każdego pudełka (prawie) i kija mi nie złamie .A tak poważnie to wygląda super .Teraz to szczupaki będą miały problem ,nijak tego nie można będzie odróżnić od smacznego okonka .Oczywiście jeżeli skończy u mnie w pudełku Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Poszła jeszcze pod nóż 10cm. W porównaniu z 15 - trochę mizernie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Moim zdaniem takie rzeźby powinny być wręczane np. na zawodach zamiast pucharów.Super robota, jak byś zrobił takiego okonia z 50cm to bym sobie biurko przyozdobił Zarombiste. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jadą jeszcze 9 i 7. Teraz tylko stalaże w piankowych i wkręty w drewnianych oraz obciążenie. No i malowanie. Co do postawienia na biurko - może by szło zrobić tylko nie mam takich wielkich kawałków drewna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ex mistrzostwo bigrafi! Wspaniałe prace !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kruca bomba a może by akweny tym zarybić.Wyglądają tak realistycznie że pewnie i tarło mogą odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Udało mi się nakręcić coś z pracą ostatnich wymysłów.Okonie mają fajną pracę - zwłaszcza na górnym oczku. Przetestowałem też łamańce oraz ukleje DR . Edytowane 5 Września 2013 przez bigrafi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wczoraj się zmusiłem i po walce do 2 w nocy - wreszcie jestem zadowolony z malowanie (po instruktarzu Tomego - Dzięki) .Przedstawiam prawie ukończone okonki w wersji mini - jeszcze z 4 warstwy lakieru (na tę chwilę są po żywicy) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich umiejętności. Bardzo realistyczne dzieła. Przepięknie rzeźbisz (z dużą dbałością o szczegóły.....łuska to mistrzostwo świata! Mam świadomość tego jak bardzo jest to pracochłonne tak łuska po łusce i całe ich setki)Gratuluję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Dzisiaj wyskoczyłem je poustawiać. Jak widać na filmie praca na górnym oczku - drobna, szybka. Dolne oczko - lusterkowanie. Jako jerk - zdecydowanie górne. Edytowane 10 Września 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 nieźle, nieźle.....super robota, jestem pod wrażeniem precyzji wykonania, ależ trzeba mieć cierpliwości, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wracając do twojej podpowiedzi w sprawie oczka do żyłki. Moje jerki nie są tak obłe w kształcie jak twoje, mają też inne gięcie powierzchni dolnej, co zresztą jest zamierzone. U mnie u góry w tych konstrukcjach słabo się sprawdza. Może kiedyś zrobię coś bardziej owalnego w przekroju, wtedy po kombinuję z tym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Robią wrażenie, świetna robota. Musisz mieć naprawdę dużo cierpliwości i samozaparcia, w nagrodę bez wątpienia masz własny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Do cierpliwych to ja nie należę - straszny choleryk podobno jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi