Fin333 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Noo, siedząc cierpliwie też można "cholerykować". Ja bynajmniej to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam Bigrafi wszystko OK., obejrzałęm dokładnie, dwukrotnie Twoje filmiki "Jerk -Okonie" Praca jest rewelacyjna, ale w prowadzeniu w spinie!. Moja uwaga jest taka, że w jerkowaniu nie zachowują się naturalnie!, jak rybka w zrywie ! Ja nazwałbym je "woblery bezsterowe" To moja sugestia!Natomiast łamaniec pracuje rewelacyjnie. Gratki ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Zachowują się zachowują, ale na górnym oczku. przedwczoraj je testowałem na okoniach i właśnie przy jerkowaniu było najwięcej uderzeń. Tak więc następne będą miały tylko górne oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Zauważyłem to ! Jednakże uważam, że powinny pozostać dwa oczka prowadzące, gdyż świetnie chodzą właśnie w spinie na głębszym prowadzeniu. Natomiast, jeżeli jak mówisz na górnym dobrze chodzą w jerkowaniu - to dlaczego likwidujesz górne "uszko". W/g mnie świetnym jest zachowanie dwóch technik połowu w jednej przynęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Zostaje tylko górne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jakbyś nie zrobił, to i tak będzie SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Bigrafi Jak zwykle odwaliłeś mistrzostwo swiata!MASAKRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Trochę innej zabawy - na razie nie mam natchnienia do woblerów, zacząłem sobie robić obrazek na biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Też kiedyś siądę do snycerki. Mam zamiar kupić parę dłutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pokaż efekt końcowy, jestem bardzo ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Zyskuje powoli detale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Bardzo ładna płaskorzeźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Rzeźbienie skończone. Zastanawiam się jeszcze czy malować czy zostawić tak jak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) ja bym zostawił w naturze ,tylko zabezpieczył kaponem i lakierem...wyszło super Edytowane 27 Września 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Moim zdaniem dobry efekt można uzyskać "barwiąc" go małym palnikiem gazowym....a potem kapon i lakier . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Gdy we wczesnej młodości , rzeźbiłem trochę w korze topoli czy w lipie to do barwienia używałem zwykłej pasty do butów . Możesz pewne akcenty podretuszować ołówkiem a potem szczoteczką nanieść warstwę pasty na przykład brązowej i ładnie wypoleruj . Powstaną niezłe cienie w zagłębieniach . Spróbój gdzieś na innym kawałku klocka i wtedy ocenisz efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Jednak spróbowałem malowania. W świetle dziennym Edytowane 2 Października 2013 przez bigrafi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) I dobrze że pomalowałeś wyglada Za***iście Edytowane 1 Października 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 To jest taka tradycyjna przynęta Najebudu. Wstawiasz do wody, podpływa sumisko i jebudu wali z dyni w dechę Szalejesz po całości, dobry stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ale to spartoliłeś....no nie moge.....!!!! tyle w to włożyłes pracy i na koniec zababrałes to farbą....a mogła być z tego prawdziwa perełka....szkoda....teraz wyglada to jak jakiś plastikowy odlew.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ale czad Jak nie strugam mało zaglądam do tematów, a Ty znów mnie rozp...łeś Paweł też fajnie sugerował z tym cieniowaniem.To teraz wymaluj se t-shirt w okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Tez uwazam że w wersji "surowej" wygladało o wile lepiej lub ewentualnie jakies lekkie przypalanie i na to lakier, było by git bo sama płaskorzeźba jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na "żywo" wygląda lepiej. Ale następne już będą tylko zalane żywicą, bez malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Tez uwazam że w wersji "surowej" wygladało o wile lepiej lub ewentualnie jakies lekkie przypalanie i na to lakier, było by git bo sama płaskorzeźba jest super.podzielam opinię kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi