bigrafi Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jeszcze tylko kilkaset łusek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Niesamowicie rzeźbisz. Taki w sumie z Ciebie woblerowy Wit Stwosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Podziwiam Twoją cierpliwość szczupaczek będzie jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jestem juź ciekawy efektu końcowego . MEGA szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Teraz musisz naprawdę się postarać z kolejnym woblerem, bo pies bije na łeb wszystko. Uchwycenie ruchu mistrzostwo świata i teraz kolory jeszcze. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Teraz musisz naprawdę się postarać z kolejnym woblerem, bo pies bije na łeb wszystko. Uchwycenie ruchu mistrzostwo świata i teraz kolory jeszcze. Super! Pies był szykowany jako wyjątkowy dla mojego syna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mistrzostwo świata. Szacun wielki za Twoje prace. Masz niesamowity talent do takich rzeczy.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Rzeźbienie skończone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Bardzo fajnie wychodzą Ci proporcje ryb. Szczerze zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Coś mi nie pasuje w tym otwartym pysku, ale nie wiem co. Z przodu wygląda rewelacyjnie, lecz z boku nie koniecznie. Może te proporcje szczęki do głowy... Pisałem ci, że po piesku to będziesz miał ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wiem nawet co ci brakuje. Szczupak powinien mieć z boku po otwarciu pyska takie wole. Kombinuje jeszcze z tym. Ale czekam za szpachlowka wtedy nadrobie proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mi sie wydaje ze ta paszcza za późno sie otwiera. Tutaj wygląda jakby robił "dziubka". Na moje oko powinna sie otwierać poniżej oka i wtedy byłby dużo lepszy efekt. Będziesz robił formę na niego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jak dam jeszcze wole powinno być ok co do formy to się jeszcze zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Rafał bajeczne struganki Forma? Fuj, ble, pluu...! Lepiej 5 a nie 500, ale orginalnych, struganych, jedynych, wyjątkowych itd. PSBez obrazy dla "producentów", to tylko zdanie zimowego strugacza. Strugniesz mi coś na tablicę, na "Drapieżnik Warty 2014"? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bardzo fajnie wychodzą Ci proporcje ryb. Szczerze zazdroszczę Ja to już nawet nie zazdroszczę. Moim zdaniem to są preparowane ryby . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Start z głodnym okonkiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Szczupak lux i okoń mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Okonek wyrzeźbiony Edytowane 1 Czerwca 2014 przez bigrafi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Szczupak po korekcie - chyba jest trochę lepiej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Szczupak po korekcie - chyba jest trochę lepiej O, Był u ortodonty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 jak zobaczyłem te ostatnie cuda to aż mi się sama mordeczka śmiała i podziwiała jak "lekką" masz rękę do tego drewna! podziwiam i szacunek dla Ciebie za te cudeńka REWELACJA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 O, Był u ortodonty? Z deka mu pysk się bardziej rozwarł i dostał łuki skrzelowe pod pyskiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Z deka mu pysk się bardziej rozwarł i dostał łuki skrzelowe pod pyskiem miałeś rację z tymi dodanymi detalami od razu lepiej, co ja piszę, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Było ładnie, jest ekstra, detale jednak zrobiły swoje.Z okoniem pojechałeś po garach równo. Nic tylko czekać na odpowiednio większego i głodnego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Szczupaczek i okoń gotowe do malowania. Okonek chodził pięknie od razu, szczupaczka musiałem doważyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi