ROBERT666 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Czekamy na efekt końcowy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dobrze widzę? Cierniki, żółtobrzeżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Coś tam jest Cierniczki potrzebne na nowy sezon na okonie, więc trzeba było trochę tego narobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wklejanie oczek i trochę lakieru + opalizacja i będą gotowe.Cierniczki w dwóch kolorystykach. Płoteczki I tobiasze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zostało już tylko przetestować na wodzie. Tutaj też korpusiki od Tomka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 A koniki polne, i reszta pewnie po łące hasają? Cierniczki genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ze spokojem się zrobią - te są do mojego pudełka Cierniczki miały pierwszeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Spore to pudełko musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Bigrafi, bez obrazy ale wg mnie to się cofnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Bigrafi, bez obrazy ale wg mnie to się cofnąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Mam takie samo wrażenie jak Lester. Może to wina fotografii, ale ostatnie Twoje prace są, delikatnie sprawę ujmując, mało porywające. Wcześniej już bywało duuużo lepiej. Więc jeśli wcześniej było lepiej, a teraz jest gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tymi żabami tak nas rozpieściłeś, że teraz wszyscy kręcą nosem jak dla mnie cierniki ze sterem i tobiasze są cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) wygląda tak jakby coś kombinował z malowaniem i nie do końca mu wyszło Przy naj miej takie robi wrażenie Edytowane 3 Lutego 2015 przez Lukasz_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Chyba człowiek za mocno rozpieścił . Te woblerki są szykowane dla siebie pod konkretną rybę.Może na zdjęciach jest nieciekawie, ale w rzeczywistości wyglądają tak jak chciałem.Cierniczki miały być szaro-bure, takie jak są u mnie na zalewie. Są uszykowane typowo pod okonki, które takimi cierniczkami aż plują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Rafał, coś w tym musi być, co wszyscy wyżej piszą...... które takimi cierniczkami aż plują. Jak wzór był wypluty przez okonia, to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wszystko jest na tym samym poziomie czasem trzeba spróbować czegoś nowego życzę samych sukcesów. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Żabki 5cm. Sknociłem stery. Chciałem zrobić lepiej, a nie wyszło. Wkleiłem je wcześniej, okleiłem taśmą izolacyjną, ale lakier tak trochę się wcisnął pod taśmę. Edytowane 10 Lutego 2015 przez bigrafi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Rafi znajdziesz jakąś wolną? albo dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 cholernie mile plazy http://jerkbait.pl/blog/8/entry-242-wid%C5%82ami-je-zawo%C5%82a%C5%82a-%C5%BCaba-bigrafiego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dla Ciebie Pitt są szykowane Dzisiaj walę nad wodę je przetestować - dostaniesz kilka.Rafał będą dla Ciebie też. Jadę nagrać Ci film z Twoimi tobiaszami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki bigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) żaby genialne tylko uważaj na francuzów aby na łódka nie poszły Edytowane 12 Lutego 2015 przez Marceli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jak pracują te żabki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 X - o dość dużej częstotliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor82 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Świetne te rybki. Jakiego drewna i pianki używasz że tak ładnie wychodzą szczegóły? To chyba dzieki dłutkom tak ładnie szczegóły Ci wychodzą.Ja robię w balsie ale strasznie miękka jest nawet ta ciemna mi nie pasuje. Zrobiłem właśnie trzecą partię i jakieś doświadczenie już jest ale do Ciebie mi daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi