bigrafi Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Trochę za daleko oko mi się strugnęło i pysk wyszedł trochę za krótki. Powrót do ołówka. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez bigrafi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Rafale, fajnie znow ogladac Twoje rzezbione drewienka szacunek zwlaszcza za bezcenny naklad pracy. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Gratuluję talentu ! Edytowane 19 Grudnia 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Niech Ci się marzenia spełniają. Stu lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dużo zdrowia, szczęścia i wolnego czasu żeby się zdrowiem i szczęściem nacieszyć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dziękuję bardzo za pamięć. Cd dalszy treningu z ołówkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wlasnie wczoraj piszac, cos mi sie wydawalo (naFB widzialem ze obfitujacy w urodzenia okres) ze i Twoje jakos tetaz przypadaja...100lat Rafale! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Sto lat Rafał ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Sto lat Rafał !Przyłączam się, chociaż za późno. Dzięki za gluciaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dziękuję bardzo. Gluciaki się sprawdziły u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Miały bardzo duże wzięcie, szczególnie te czerwone. Np. byłem tydzień w pierwszej dekadzie października na bezrybnych Mazurach i nie trafiłem z pogodą, bo strasznie lało i wiało. Dlatego łowiłem tylko z brzegu i nałowiłem się na nie do bólu, ale niestety okazów tam nie było, przeważnie takie w przedziale 20-25 cm. W każdym razie udana przynęta i trwała w porównaniu do innych gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Żabulce dla kolegi. Dla chętnych - jest parę sztuk więcej odlanych. Jakby co PW. Edytowane 25 Grudnia 2016 przez bigrafi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Żabulce bardzo fajne.Nitujesz oczka,czy masz jakiś "magiczny" klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Odtłuszczone miejsce acetonem i później bond gęsty - na razie najlepszy klej jaki znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Ja cały czas poszukuję najlepszego rozwiązania odnośnie oczu...Ale kolega ma dostęp do laboratorium i już niedługo będą rozwiązania odnośnie malowania oczu i ewentualnego lakierowania całych gum-na pewno podzielę się informacjami i składem.Żabki pierwsza liga! Nie mogę się napatrzeć. Edytowane 25 Grudnia 2016 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jak będziesz miał farby to dawaj znać Na razie bazuję na Quick Coat,ale nie nadają się do detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jaka wielkość tych żabek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 5i7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Żabule na pstragale jak znalazł,eleganckie wykonanie potwierdzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Brązowe - część malowana Dip - cześć odlana w kolorze z czarnym brokatem.Zdjęcia tych samych korpusów w różnym świetle. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Bardzo fajny kolorek, a w zasadzie kolorki. Zabcie eleganckie. Model swojak - ladnie dopracowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie jest to co prawda lurebuilding, ale też bawi. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Szczupak klasa! Ciekawie zrobione plamki i światło/rozjaśnienia, fantastyczne oko przyciąga uwagę. Całość miękka, plastyczna. Bardzo fajny rysunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dawno nic nie wstawiałem - wątek zanikł w czeluściachPłotki w trakcie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Rafał, brakowało Cię. A płotki bardzo fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi