PGr1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Rafał, brakowało Cię. A płotki bardzo fajne Chyba ja zmotywowalem do odswiezenia watku moje (i kumpli) ci one. Najfajniejsze ze kopyto pod forme "strugane C&R"nie "denatyczne" Ostatnio po latach znajonosci na forach byla okazja sie spotkac, dostalem kilka wabikow od Rafala i szczupaczki na przelowionej wodzie sie nabieraly, wiec trzeba bylo domowic zanim pozrywam Edytowane 26 Listopada 2017 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zmotywowałeś zmotywowałeś Jak rozmawialiśmy - ostatni rok trochę mnie odrzucił od wędkowania (mała alergia na mięsiarzy) ,ale od przyszłego roku wracam do gry . Będę miał łowisko C&R pod nosem, więc trzeba będzie pilnować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Nie wiem dlaczego, ale nie wiidać zdjęć tylko same cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Wracaj wracaj , bo z pewnością jest to jeden z wartościowszych wątków w dziale HM. Czekamy na więcej ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 @ kooper82: blokadę szpiega na FB masz gdzieś włączoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zdjęcia nie oddają perły i odbić.Wyszły dość ciekawie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Mi po dzisiejszym dniu zostaly tylko 2 takie Wiec w sama pore gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Perła w gumie. W słońcu widać wreszcie prawdziwe kolorki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Klasa będą łowić kolorki super ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Dłutka w dłoń 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Wreszcie czekamy na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Stu lat i oczywiście Złotej Rybki do spełniania marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dziękuję bardzo za życzenia. Janusz nie wiem która rybka ładniejsza chyba wybrałbym obie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dziękuję bardzo za życzenia. Janusz nie wiem która rybka ładniejsza chyba wybrałbym obie Jedną możesz po prostu wypuścić, druga się tak łatwo nie odpie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Powoli do przodu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Chrabąszcz piękny robiłeś je pod formę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nie. Pójdą do mojego pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Klasa jak zawsze super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Palce całe ? Ładne stado nadziergałeś, trza mieć cierpliwość ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ty chyba masz patrząc na Twoje prace Na palcach nawet zacięcia nie ma - wracam do wprawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 U mnie to taka cierpliwość wybiórcza , do wszelkich działań modelarsko - twórczych mam jej zazwyczaj pod dostatkiem, tej życiowej na co dzień przydało by się nieco więcej.No to teraz Rafał trzeba w to stadko tchnąć trochę życia, powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 U mnie też. Porzeźbić lubię, gorzej z resztą. Na razie poczekają z resztą na zacięcie do wiercenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Monotematycznie Kto co lubi czy hard czy soft. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 I przerwa w laniu. A tylko chciałem zamieszać, i Babel plastisolu wyskoczył na rękę. Szybko starłem z ręki ale zszedł razem ze skórą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi