Dienekes Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Coraz lepiej i lepiej. <skanduje> Wo-duj!Wo-duj!Wo-duj! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Bigrafi a z czego płetwy robiłeś?Poliwęglan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Tak. 0,75mm.Krótki filmik - udało mi się znaleźć coś niezamarzniętego. Szczupaczki niewiele mniejsze od ciurku, ale coś tam widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ku...a stary super.Ja tam widzę praca świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wygląda jak pistolet-wypłosz, śmigający w warkoczach zielska za różankami czy innym ciernikiem. Bardzo realistycznie wyszło, jedne z piękniejszych konstrukcji na forum, nie mogę jednak oprzeć się wrażeniu, że gdyby ten zielony złamać bardziej na zielonkawo-złoto-brązowo było by jeszcze ładniej. Tylko kto by wtedy tego woblera od ryby odróżnił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Szkoda , że to zielsko tak tam zarosło . Coś jednak widać , jest OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niczym żywy esox szedł w zielsko, jakby miało zależeć od tego jego życie Coraz lepiej się prezentuje ten ambitny projekt. Ciekawe jak będzie pracował w wodzie stojącej - czy zawróci i kiwnie konwulsyjnie parę razy. No ale na to trzeba poczekać do wiosny, zapewne. Albo wanny, choć widzę, że ten wabik musi się rozbujać. Jak rozpoczniesz produkcję seryjną celem sprzedaży, to piszę się na jedną sztukę, w nieco innym ubarwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 zajefajny, chodzi jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niczym żywy esox szedł w zielsko, jakby miało zależeć od tego jego życie Coraz lepiej się prezentuje ten ambitny projekt. Ciekawe jak będzie pracował w wodzie stojącej - czy zawróci i kiwnie konwulsyjnie parę razy. No ale na to trzeba poczekać do wiosny, zapewne. Albo wanny, choć widzę, że ten wabik musi się rozbujać. Jak rozpoczniesz produkcję seryjną celem sprzedaży, to piszę się na jedną sztukę, w nieco innym ubarwieniu Raczej nie będzie produkcji seryjnej:). Za dużo pracy kosztują Te już maja miejsce w pudełku.500m od domu budują mi zalew - więc za 2 -3 latka będzie wysyp takich szczupaczków i zacznie się zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Niestety takie klocki to wielogodzinne ślęczenie z każdym elementem . Gdybyś chciał przełożyć godziny pracy na cenę to pewnie wyszło by sporo powyżej stówki , a wtedy pojawi się śmiech na sali , bo kto doceni to co zrobiłeś . Małe rączki zrobią to taniej z plastiku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 E.. tam czemu od razu śmiech na sali.Byłem jakiś czas temu w FM i duże woby oscylowały koło tej kwoty a wcale nie były jak dla mnie wypasione.Może bardziej głupkowatej szydery można by się spodziewać ale takie coś należy olać i robić swoje.Jeden będzie suszył zęby a drugi kupi.Mimo wszystko roboty masa.Wyszło Ci to Bigrafi kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dzięki .Pobawię się jeszcze przez zimę w inne łamańce - okonie i płocie - zobaczę co uda mi się spłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 @ Bigrafi: Tak myślałem, ale potencjał w Tobie drzemie. W Twoich wabiach też. Grzechem byłoby nie wstartować więc do kolejki, również ze względów, o których piszesz. Znaczny nakład pracy = maleńka podaż A skoro o kosztach mowa - myślę, że konkurencja np. względem luckylures rozegrałaby się nie tylko na płaszczyźnie samej przynęty, ale i ceny właśnie. Wiem, to rywalizacja pokroju pojedynku Dawida i Goliata, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Może gdybym nie miał pracy to wziąłbym się za to, ale czasu brak . Edytowane 18 Grudnia 2012 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 a tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tak. 0,75mm.Krótki filmik - udało mi się znaleźć coś niezamarzniętego. Szczupaczki niewiele mniejsze od ciurku, ale coś tam widać.. Pobicia nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Pewnie ciśnienie.Bigrafi pianka doszła.No i oczywiście wszyskiego najlepszego. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Korzystając z okazji popełnię mały OT i autorowi wątku, jak Szanowi Przedmówcy, złożę serdeczne życzenia urodzinowe Życzę Tobie Bigrafi, abyś w zdrowiu, szczęściu i dobrobycie konstuował swe wabie, nie niepokojony już nigdy przez kunę przebrzydłą (i każdą inną też) oraz aby nad wodą przynety Twego autorstwa święciły trymumfy, łowiąc ryby zacnych wielkości. Sto lat ! Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kto w grudniu urodzony wszystkiego najlepszego!!!! stówka !!!!!!!!pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo za życzenia.Latka lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wszystkiego Najlepszego , Oby najbliższy Sezon Byl udany , I zdrowia bo to najważniejsze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Coś tam się dzieje. Korpusy gotowe. Czekam na stery - będą z nich DR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przepiękne te pokrywy skrzelowe, pyski i cała reszta... Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Robią się jeszcze płetwy. Zobaczymy co z tego tym razem wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mocno realistyczny wygląd pysków. Czapki z głów Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi