Jacek_bp Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ładne korpusy, tez chciałbym mieć tyle cierpliwości. A z tymi pobiciami, to na bank ciśnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mnie zatkało,więc nic nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Rafał, płetwy zrób z foli termoformowalnej. stosunkowo miękka jest, a fajnie się ją kształtuje na ciepło (promienie możesz pokombinować itp.). Jeżeli chcesz, to daj znać, podeślę Ci trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzięki - jakby co możesz podesłać - wypróbuję. Chcę jeszcze takich okonków i szczupaczków porobić, ale w wersji mini 5-10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Na razie nie mogę skończyć poprzednich - czekam cały czas za płetwami Więc wziąłem się za następne szczupaczki - tym razem w wersji 12-10-8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przez weekend udało się trochę dodać detali krokodylkom. Teraz szlifowanie, szlifowanie i szlifowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Fajne paszczaki Cierpliwy musisz być,żeby tak misternie te detale wykańczać.Ciekawy materiał ta pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Też właśnie zaciekawił mnie ten materiał, co to w ogóle za piana ? Wygląda trochę jak jakieś drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Piana pod CNC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Korpusy z 30 grudnia miażdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Moje gratulacje bigrafi i najlepsze życzenia. Fantastyczne te szczupaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wszystko ok a co z robactwem ? Teraz tylko rozmiar xxl idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Robactwo na razie w odstawce. Zapasów mam na kilka lat . A poza tyn chcę pobawić się czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dzisiaj zabrałem się za obciążanie i stelaże - przy każdym prawie 40gr ołowiu oraz grzechotki w formie kulek stalowych od wiatrówki - robią łomot. Niestety jeden korpus poległ na bitwie - chciałem zrobić łamańca i przeciąć go na pół - nie dałem rady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 To Ci rybsko będzie okonki chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 okonki chyba?No i to miarowego z tego pamiętam;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Gdyby Bigrafi miał więcej czasu na wobleriadę to śmiało mogę powiedzieć że byłby jak słynny norweg? Chyba norweg - na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Będą dwie płotki i trzy okonki.Co do czasu - to chyba każdemu jakoś szybko ucieka, ale dla mnie tworzenie woblerów to odskocznia od pracy, i raczej nie chciałbym tego robić w celach zarobkowych - bo praca po jakimś czasie po prostu wku.....wia - a wtedy nie byłoby ucieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Naszło mnie dzisiaj na oklejanie folią. Z siatką niezbyt mi się spodobało więc łuski są wycinane one by one. Ale efekt myślę, że będzie ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ale efekt myślę, że będzie ciekawy- tak skromnie napisałeś więc skromnie dodam że bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Oj będzie hicior!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja się boje co Ty jeszcze ciekawego wymyślisz Genialne te Twoje woblerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Już jest świetnie , potem będzie miazga Ryby - bójcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jeszcze dobre malowanie i będzie miazga żaden szczupły nie da im spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Po co Ci ta folia będziesz go grillował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi