Skocz do zawartości

Wymysły Bigrafiego

Rekomendowane odpowiedzi

musze sie przyznac ze i mi glos odebralo jedyne slowo to z.................a robota nic wiecej az nie moge sie doczekac finalu tej roboty te pletewki poezja dawaj dawaj  :)

Już tyle razy prosiłem i widzę , że to nie przynosi efektu , za to jedyne słowo muszę Ci dać kwiatka .

Oczy sam robisz ,czy pod "rasowujesz " gotowce ? Gratuluję Ci uzyskanego efektu "głowy" czyli oczodołów,pokryw skrzelowych i pyszczka z którym ja walczę od dłuższego czasu i ciągle jestem niezadowolony.

Specjalnie na 1 zdjęciu pokazałem jak robię. Wydruk foto pokryty żywicą, Jeszcze z 2 -3 warstwy aby je wypuklić wtedy będzie efekt realistyczny.

No dobra - nie wytrzymałem :)

Wiszą sobie pełnowymiarowe płotki i okonie.

Musi przeschnąć jeszcze lakier, z dwa dni jeszcze zajmie dopracowanie oczu ( bardziej wypukłe), wprawienie sterów, i jeszcze z 3 warstwy lakieru i wreszcie koniec.

imgp2454n.jpg
imgp2459t.jpg
imgp2457.jpg
imgp2458r.jpg
imgp2456.jpg
imgp2455p.jpg

Edytowane przez bigrafi
  • Like 1

Aż_mnie_zatkało,tylko mam jedno pytanie czy nie bedzie zaczepiała kotwica przy brzuchu jak tam jest poliwęglan dany,chyba że wszystko jest wyliczone to nic się nie oddzywam,I tak z.......ste. ;)

Kotwice będą słusznych rozmiarów, nie powinno być problemów :)

Co do noszenia - mnnnn też się zastanawiam :). Chyba zacznę chodzić na siłkę, aby unieść moje pudełka.

Ostatnio to już całkiem na takie słuszniejszych rozmiarów wabiki się przerzuciłeś. Uważaj żeby gapie w ocet ci ich nie zakosili :P

Wszyscy cukrują, to ja zacznę od tych "małych minusów" a przycukruje na końcu.

Tak wypasione ręcznie zrobione ryby, tylko szkoda ze płetewki z CNC, na pewno bez problemu zrobił byś podobne a może i lepsze... No i te oczy , ale ta płoteczka tak spojrzeniem przemówiła, ze na tą drukarkę idzie oko przymknąć ;)