madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wobki piękne, jak na konkurs na najładniejszego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 musze sie przyznac ze i mi glos odebralo jedyne slowo to z.................a robota nic wiecej az nie moge sie doczekac finalu tej roboty te pletewki poezja dawaj dawaj Już tyle razy prosiłem i widzę , że to nie przynosi efektu , za to jedyne słowo muszę Ci dać kwiatka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ameryki nie odkryję, ale nie mogę się powstrzymać - masz TALENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W trakcie tworzenia realistycznych oczu. Jeszcze może z 2-3 warstwy żywicy i powinny się uwypuklić, tworząc fajny efekt soczewki. Na żywo wygląda już w tej chwili ciekawie, najlepiej wychodzi oko płoci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No nie mogę jak one na mnie patrzą ... wypuść mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pięknie idzie ale to jutro dokładnie pooglądam bo dzisiaj ta płoć do mnie oko puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Oczy sam robisz ,czy pod "rasowujesz " gotowce ? Gratuluję Ci uzyskanego efektu "głowy" czyli oczodołów,pokryw skrzelowych i pyszczka z którym ja walczę od dłuższego czasu i ciągle jestem niezadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Niepokojąco prawdziwe... Takie rybne Laleczki Chucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Entomolog, ichtiolog, a teraz jeszcze okulista specjalista .Stary pochwal się jeszcze jakie masz ukryte talenty w zanadrzu .Dla mnie mega wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Oczy sam robisz ,czy pod "rasowujesz " gotowce ? Gratuluję Ci uzyskanego efektu "głowy" czyli oczodołów,pokryw skrzelowych i pyszczka z którym ja walczę od dłuższego czasu i ciągle jestem niezadowolony.Specjalnie na 1 zdjęciu pokazałem jak robię. Wydruk foto pokryty żywicą, Jeszcze z 2 -3 warstwy aby je wypuklić wtedy będzie efekt realistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 to sie nadaje tylko i wylacznie do gabloty! piekna robota, zazdroszcze samozaparcia i pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 super ta płoteczka a jej oczy kojarzą mi się z gołębim okiem kiedyś hodowałem gołębie pocztowe i takie moje pierwsze skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To nie są woblery, to są żywe ryby. Nie mylisz się nie skrobiesz ich czasami . Piękna robota, czapki z głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dzięki - wieczorem pokażę pomalowane, w tej chwili się suszą po 2 warstwach lakieru. W miarę wyszły, płotki dostały trochę złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Przyłączam się do pochwał . Kontynuuj swoje dzieła a zachwytów nie będzie końca . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Oczy super. Pozostaje czekać do wieczora na fotki gotowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ... napięcie rośnie Bigrafi to lurebuildingowy mistrz suspensu, niczym Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) No dobra - nie wytrzymałem Wiszą sobie pełnowymiarowe płotki i okonie.Musi przeschnąć jeszcze lakier, z dwa dni jeszcze zajmie dopracowanie oczu ( bardziej wypukłe), wprawienie sterów, i jeszcze z 3 warstwy lakieru i wreszcie koniec. Edytowane 10 Lutego 2013 przez bigrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 {Po zraz drugi... karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 MiodzioTylko skąd pudełko do takich miarowych wobków? Trzy wobki do plecaka i plecak pełny:D Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Aż_mnie_zatkało,tylko mam jedno pytanie czy nie bedzie zaczepiała kotwica przy brzuchu jak tam jest poliwęglan dany,chyba że wszystko jest wyliczone to nic się nie oddzywam,I tak z.......ste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Świetna robota. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Bobesku jakie pudełko? Bigrafi je w soczu będzie nosił, a podczas wędkowania jak przyjdą gapie podbierakiem przynęty na brzeg lądował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Aż_mnie_zatkało,tylko mam jedno pytanie czy nie bedzie zaczepiała kotwica przy brzuchu jak tam jest poliwęglan dany,chyba że wszystko jest wyliczone to nic się nie oddzywam,I tak z.......ste. Kotwice będą słusznych rozmiarów, nie powinno być problemów Co do noszenia - mnnnn też się zastanawiam . Chyba zacznę chodzić na siłkę, aby unieść moje pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ostatnio to już całkiem na takie słuszniejszych rozmiarów wabiki się przerzuciłeś. Uważaj żeby gapie w ocet ci ich nie zakosili Wszyscy cukrują, to ja zacznę od tych "małych minusów" a przycukruje na końcu.Tak wypasione ręcznie zrobione ryby, tylko szkoda ze płetewki z CNC, na pewno bez problemu zrobił byś podobne a może i lepsze... No i te oczy , ale ta płoteczka tak spojrzeniem przemówiła, ze na tą drukarkę idzie oko przymknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi