IREKKATO Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam.Mam pytanie do użytkowników silnika Suzuki DF rocznik 2010-2915.Chciałbym się dowiedzieć jak skasować inspekcje,przeglądktóry,objawił się po 20 mtg migająca czerwona kontrolka.Dowiedziałem się ,że kasuje się wyrywką ,ale jak prosiłbym o podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Spróbuj na zapalonym silniku przycisnąć 3 razy w odstępach 1 sekundowych wyłącznik i wyciągnąć po tym zrywkęUruchom ponownie silnik i powinna już przestać migać kontrolka... Ps. Zmień datę produkcji silnika bo wpisałeś 2915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ten silnik jest tak dobry i kolega ma informację, że ten model będzie produkowany właśnie do tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IREKKATO Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Super.Dzieki za pomoc.Silniczek naprawdę rewelacja. Jestem z niego bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IREKKATO
Witam.Mam pytanie do użytkowników silnika Suzuki DF rocznik 2010-2915.Chciałbym się dowiedzieć jak skasować inspekcje,przegląd
który,objawił się po 20 mtg migająca czerwona kontrolka.Dowiedziałem się ,że kasuje się wyrywką ,ale jak prosiłbym o podpowiedż
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi