elpojo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Pytanie do użytkowników silników SELVA. Znam obiegowe opinie, włoska Yamaha itd. Jak wygląda serwis gwarancyjny/pogwarancyjny vs awaryjność.I pytanie drugie, jak spisują się jednocylindrowe 4-takty, taki 9.9KM waży jedynie ~30kg a trafiła mi się okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Chciałbym odnowić temat.Szukam opinii o silniku Selva Naxos 5xs .To dwu-suw wciąż sprzedawany jako nowy w Czechach. Moc 15KM z papierami na 5KM (można pływać bez patentu) a waga tylko 31kg. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Miałem naxos 9.9 z możliwością rozbudowy na 15.Złego słowa nie powiem.W większości przypadków pod czapką selvy kryje się yamaha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Miałem naxos 9.9 z możliwością rozbudowy na 15.Złego słowa nie powiem.W większości przypadków pod czapką selvy kryje się yamaha . Jak długo na nim pływałeś i gdzie serwisowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jak długo na nim pływałeś i gdzie serwisowałeś?2-3 sezony. Silnik z 2007 R. Serwisowałem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
elpojo
Pytanie do użytkowników silników SELVA. Znam obiegowe opinie, włoska Yamaha itd. Jak wygląda serwis gwarancyjny/pogwarancyjny vs awaryjność.
I pytanie drugie, jak spisują się jednocylindrowe 4-takty, taki 9.9KM waży jedynie ~30kg a trafiła mi się okazja...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi