Skocz do zawartości
  • 0

Wiosenny zlot pstrągowy jerkbait.pl - Dunajec 2011

Kuba Standera

Pytanie

Witajcie!

Ju?ź czas na ogłoszenie kolejnej imprezy.

Jako ze ostatnie spotkania nad Drawą obfitowały w miłe pogaduchy, ale z rybami było jak było postanowiliśmy zmienić miejsce. Długo trwały negocjacje z Łupawą, niestety włodarze łowiska niezbyt byli zainteresowani wsp?łłpracą, więc... zdecydowaliśmy się z Michałem - Bujo na sprawdzony Dunajec. Wstępnie planowane było spotkanie jeszcze w lutym, by m?łc połowić głowatkę, ale niestety pogodowe myki i problemy z wodą, oraz niestety moja zbyt długa grypa wyautowały ten termin.

Tak?źe - spotykamy się nad Dunajcem, na najpiękniejszym odcinku - W Sromowcach tu?ź powy?źej parku. Jest to miejsce, kt?łre na ka?źdym zlocie przyciąga wręcz pielgrzymki łowiących, zar?łwno ze względu na rozsądną ilość ryb jak i widoki zapierające dech w piersiach.

Ilość miejsc - jest bardzo du?źa, więc zapraszam zar?łwno dobrych, zlotowych znajomych, jak i nowych koleg?łw, kt?łrzy chcieliby się z nami spotkać w realu.

Jak zwykle pogaduchy (a ?źe będzie to dwa tygodnie po pierwszej polskiej edycji Rise FF festiwal, to myślę ?źe temat?łw nie braknie), kręcenie much, mo?źe jakieś ciekawe filmy

Zlot oczywiście bezwzględnie C&R

Zapraszam serdecznie osoby chcące rozpocząć przygodę z muchą.

Wstępny termin - 8 - 10 kwietnia

Cena - pewnie jak poprzednie zloty, przeze mnie organizowane nad Dunajcem - okolice 350 all inclusive, ale ?źe negocjacje z miejscem noclegowym trwają to jeszcze będzie potwierdzenie.

Do łowienia będziemy mieli pstrągi i klenie, lipienie i głowatki mają wtedy okres ochronny.

Serdecznie zapraszam!

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Uprzejmie informuję zlotowicz?łw, ?źe Krzysztof Zieliński tak na 80% obiecał swoją obecność na zlocie 15-go aby zaprezentować blanki resstafina B) .

P?łki co będzie to oferta spinningowa, muchowych jeszcze nie ma, ale taka mo?źliwość istnieje na zlocie jesiennym.

• 0

Witam

a ja mam pytanko jako ?źe nie jestem do końca zorientowany, mianowicie przewiduje się łowienie na muchę czy spinning te?ź wchodzi w grę?

pozdrawiam

przewiduje sie lowienie w zgodzie z regulaminem :D

i jedni i drudzy a nawet ci z silnikiem na dachu znajda cos dla siebie ;)

• 0

Miejsc?łwka zaklepana, zmieścimy się w kosztach.

Proszę o określanie sie os?łb niezdecydowanych, tak zebym m?łgł dograć miejsca i klepnać rezerwacje.

W ramach ciekawostki - będziemy gościć 4 koleg?łw z Węgier, więc... robi się międzynarodowo.

• 0

Ale Mirek się objawił.Całą zimę gościa ani widu ali słychu a jak wiosna to Mirat jest!!!! :lol:

Przyleciał z ciepłych kraj?łw czy co?

Jozi wszystko przez Ciebie :huh: . Ju?ź miałem się dawno temu zapisać a tu czytam, ?źe na tym zolcie to ju?ź dereni?łwki nie będzie :unsure: i się załamałem :angry: Embarassed . Dopiero teraz odpuściło :lol: .

• 0

Kuba proszę o dopisanie nie na zlot, jeśli są jeszcze wolne miejsca.

ps.najchętniej wpadł bym w czwartek, oczywiście do niedzieli: co ty na to.

Super Mireczku :mellow: W piątek wczesnym rankiem się widzimy :mellow:

Waldku te?ź się cieszę. Rozumiem, ?źe pok?łj zajmować.