cinn Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 na kaczawie nic się ciekawego nie dziejena odcinku c&r w legnicy kilka "wymęczonych" , wychodzonych pstrągów (30~35cm) udało się złowić dzisiaj. nie jest to rzeka która była 2-3 lata do tyłu kiedy polazło się na 30 minut przed pracą i łapało dużo pstrągów.nie ma ryb,kiedyś złowienie pstrąga +40cm było normą przy jednym wyjściu nad kaczawemój największy pstrąg z odcinka c&r to 55cm jak napuszczą to drobnicy którą wyżre ptactwo albo wymordują "wędkarze" a część zdechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 u mnie dziś jeden mały na suchą muchę w okolicach autostrady - początkujący jestem ale trudna chyba dla muszkarzy ta rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) u mnie dziś jeden mały na suchą muchę w okolicach autostrady - początkujący jestem ale trudna chyba dla muszkarzy ta rzeczkaRzeczka jak każda inna. Pamiętaj aby następnym razem trafniej dobierać przynęty do pory roku Edytowane 1 Lutego 2018 przez Zed Zgred 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czy ktoś podpowie jakiś punkt orientacyjny nad rzeką Kaczawą, od którego mogę leganie łowić w ramach opłaty okręgu Jelenia Góra? Nie mam opłaconej Legnicy, a jestem świeżyna na Dolnym Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 http://jerkbait.pl/topic/8379-wody-w-okolicach-wroclawia/?p=2315578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 No i się narobiło ze stronki Stowarzyszenia Miłośników Kaczwy.https://www.facebook.com/Stowarzyszenie-Miłośników-Rzeki-Kaczawy-834820859933527/?fref=photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Jak oni chcą odrodzić rybki jak pozwolą na połów przynętami roślinnymi. Będzie rzeź niewiniątek na Kaczawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Powodzonka na Kaczawie w tym 2019 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Chwilowo nie m zamiaru ruszać na kaczawę.Przeczekam aż tłumy przejdą i wtedy ruszę na swoje miejsca. W tamtym sezonie było prawie jak na zawodach. Ale w sumie się nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Wczoraj płynęła woda w kolorze kawy z mlekiem i niosła że sobą tony śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Wie ktoś jaka woda na kaczawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Wysoka 115-120 w legnicy, w lecie było 84. Widać że wysoką woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Hej.Pytanko ale jaka płynie trącona czy kawa?Chciałem się wybrać w przyszłym tygodniu a kawałek mam.Z góry dzięki za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Byłem wczoraj pomachać castem bo dawno nie łowiłem lekko castem.Płynie brudna i wysoka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Byłem wczoraj pomachać castem bo dawno nie łowiłem lekko castem.Płynie brudna i wysoka woda.Cześć. Czyli tylko pomachałeś i bez brań ? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Woda leciutko trącona, jednak bez brań dzisiaj 5 osób . Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Spider1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Woda leciutko trącona, jednak bez brań dzisiaj 5 osób .W Legnicy ? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tak na odcinku C&R cisza, wędkarzy też mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak sytuacja obecnie na Kaczawie? Chciałem się wybrać w niedzielęw okolice Rzymkówki nad wodę. Obecnie poziom pokazuje 182cm trochę wysoko.Pogoda ma być super na weekend. Z góry dzięki za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dalej trącona płynie w moich rewirach. Tylko nie wiem jak Kaczawa wygląda powyżej dopływu Nysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Patrząc na wodowskaz woda opada w ciągu 2 dni opadło 20cm także powinna się klarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Codziennie przejeżdżam przez kaczawę i co dziennie inny stan wody jest. Zejdzie te 20cm a na następny dzień wróci te 20cm. Ale i w tym błocie da się coś wydłubać ???? Edytowane 18 Stycznia 2019 przez cinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 OK. Dzięki za info. Muszę kolegę wydłubać jutro z łóżka na spacer z wędką. Pogoda zapowiada się super a jak coś jeszcze w kropki zobaczę to będzie pięknie. Co Wam teraz działa? Kolega połowił na wahadło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Kaczawa w zlotoryji jak najbardziej do łowienia. Lekko podniesiona i czysta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi