turbo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Cześć koledzy, dzisiaj podczas przechadzki w poszukiwaniu nowych miejscówek udało mi się natrafić na pierwszy objaw wiosny. Zdjęcie z telefonu, ale jest. Pozdrawiam i życzę sukcesów w sezonie 2011. . PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Widziałem już pączki na drzewach jakiś czas temu, ale póki co prognoza nie zapowiada wiosny, co najmniej do końca lutego kuje mróz w moich stronach nawet do -13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Objawy wiosny poznaje się po pierwszych rójkach nawiedzonych ekologów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 W moim regionie na WIOSNE trzeba jeszcze dlugo poczekac.W cheili obecnej mamy -12,a rono okolo godziny 7 bylo -17 i gdzie tu myslec o wiosnie.BRRRRRYYY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ..u mnie przed tygodniem ( +6-7st), nad pstrągowymi wodami obudziły się pojedyńcze żaby, zaczęły kiełkować przebiśniegi,a w lesie zrobiło się całkiem zielono. Teraz przymroziło i pewnie rozwój wiosny cofnie się w czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Widziałem już trzy bardzo duże klucze. Przyleciały a tu u Nas na minusie... Długoterminówka pokazuje, że jeszcze 1-go marca w nocy mają być mrozy a w dzień zaledwie kilka stopni na plusie lub 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 I znowu mamy zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi